Weber gas BBQ

Een weber gas BBQ is de meest eenvoudige barbecues die Weber aanbied, geschikt voor elke startende grillmeester. Qua functionaliteit doet deze echter niet onder voor andere barbecuess. Waar je met houtskool en briketten een half uur bezig bent om de barbecue op temperattuur te krijgen, heb je de WEber gas BBQ in slechts enkele minuten klaar voor gebruik. Sluit de gasfles aan, ontsteek de vlammen, laat de barbecue even warm worden en de barbecue is er helemaal klaar voor! 

Lees meer
Filteren
Filteren

13-15 van 15

Pagina
  1. BBQ specialist

    Officiële Weber dealer

    Officiële Outdoorchef dealer

13-15 van 15

Pagina

Weber gasbarbecue

Ben je op zoek naar een Weber gasbarbecue, dan ben je bij Heut aan het juiste adres! De Weber Q-serie en de Weber Spirit gabarbecuess zijn de perfecte oplossisng voor iedereen die wilt genieten van het tgemak en de smaak van een traditionele barbecue zonder het gedoe dat een houtskool barbecue met zich meebrengt. Met een Weber Q-series of Weber Spirit gasbarbecue geniet je van sappige steakss, mals gebakken kip en heerlijkke groenten, met slecht één drukk op de knop. 

Zoals we van Weber gewend zijn, is er heel goed nagedacht over het design van de gas barbecues. Het gaat bij Weber natuurlijk om hoe praktisch een product is, maar ook design en vormgeving is heel erg belangrijk bij Weber. De draagbare gas barbecues zijn lichtgewicht waardoor deze eenvoudig mee te nemen zijn! 
Nog een groot voordeel van een Weber gas bbq is dat deze eenvoudig schoon zijn te maken. De deksel en ketel zijn gemaakt van robuust gietaluminium dat gemakkelijk te onderhouden is. Het druipbakje/lekbakje zorgt ervoor dat vleessappen worden opgevangen en niet in de gasbranders vallen, hierdoor kun je na het barbecueën eenvoudig dit bakje weggooien en een nieuwe plaatsen.

Weber Spirit series

De Weber Spirit serie van de gasgrills is de perfecte keuze voor iedereen die een grotere, volwaardige grill wilt met veel kookruimte. Alle Spirit grills hebben ten minste 3 roestvrijstalen branders en een geëmailleerd gietijzeren grillrooster. De meestse modellen hebben ook een zijbrander, en een ingebouwde thermometer. 

Weber Q-series

De Weber Q-series bieden een uitstekende warmtebeheerssing en warmteretentie, waardoor ze perfect zijn voor het dichtsnoeien van steaks en ander vlees. Ze zijn tevens makkelijk draagbaar en aan te steken, de perfecte kameraad voor kampeertrips. 

Draagbare gasbarbecues

Ben je op zoek naar kleine, draagbare gasbarbecues die je eenvoudig overal mee naartoe neemt? Bekijk ons complete aanbod aan draagbare barbecues