Gas BBQ

Gas BBQ
Welkom bij Heuts.nl, dé bestemming voor hoogwaardige gasbarbecues. Met ons uitgebreide assortiment gasbarbecues bieden we een perfecte mix van veelzijdigheid, snelheid en gemak voor elke buitenkok. Of je nu een beginnende griller bent of een doorgewinterde BBQ-expert, onze gasbarbecues zullen je versteld doen staan met hun prestaties en functionaliteiten.
Lees meer
Filteren
Filteren

13-24 van 35

Pagina
  1. Weber Traveler Gasbarbecue
    Onze prijs
    Adviesprijs 529,00 479,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  2. Campingaz Attitude 2100 EX tafelbarbecue - zwart
    Onze prijs
    Adviesprijs 500,00 399,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  3. Campingaz Attitude 2go black
    Onze prijs
    239,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  4. BBQ specialist

    Officiële Weber dealer

    Officiële Outdoorchef dealer

  5. Weber Q3000 Station Zwart - Gasbarbecue
    Onze prijs
    Adviesprijs 649,00 599,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  6. Campingaz Attitude 2go CV
    Onze prijs
    199,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  7. Weber Spirit EPX-315 GBS Smart gasbarbecue
    Onze prijs
    Adviesprijs 999,00 879,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  8. Campingaz Attitude 2100 LX
    Onze prijs
    Adviesprijs 430,00 329,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  9. Pure Garden & Living Kansas Gas Barbecue
    Onze prijs
    Adviesprijs 169,00 149,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  10. Pure Garden & Living Alabama Gas Barbecue
    Onze prijs
    249,00
     Prijs met klantenkaart 229,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  11. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

  12. Weber Go-Anywhere Gas BBQ
    Onze prijs
    180,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  13. Weber Spirit E-210 Classic - Black
    Onze prijs
    599,00
    Afhalen in winkel
    Voeg toe aan verlanglijst
  14. Weber Q2000 Gasbarbecue - Zwart
    Onze prijs
    349,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst

13-24 van 35

Pagina

Gas Barbecue kopen?

Welkom bij Heuts.nl, dé plek waar je hoogwaardige elektrische BBQ's vindt. Met onze elektrische barbecues kun je op een eenvoudige en smaakvolle manier van heerlijke grillgerechten genieten. Of je nu in een appartement woont, een balkon hebt met beperkte ruimte, of gewoon op zoek bent naar een handige en milieuvriendelijke manier om te barbecueën, onze elektrische BBQ's bieden de perfecte oplossing.

Gas barbecues zijn de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar gebruiksgemak, veiligheid en snelle resultaten. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen gedoe met kolen. Met een gas BBQ ben je binnen enkele minuten ben je klaar om te grillen. Het gemak en de snelheid maken gas barbecues perfect voor spontane barbecuesessies en last-minute bijeenkomsten.

Bij Heuts.nl hebben we een breed scala aan gas BBQ's waaruit je kunt kiezen. Of je nu op zoek bent naar een compacte tafelbarbecue voor een intieme barbecue-ervaring of een groter model voor feestjes en familiebijeenkomsten, wij hebben de perfecte gas BBQ voor jou. Onze collectie omvat merken zoals Weber en Campingaz, zodat je verzekerd bent van kwaliteit en duurzaamheid.

Bestel nu een gas BBQ bij Heuts en ervaar het gemak en de smaak van elektrisch grillen. We bieden gratis verzending bij bestellingen vanaf €50, zodat je jouw nieuwe BBQ snel in huis hebt. Onze klantenservice staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste gas BBQ die aan al jouw grillbehoeften voldoet.

Geniet van heerlijke barbecue-ervaringen zonder de geur van houtskool of snoeren. Kies voor een gas BBQ van Heuts en ontdek de perfecte balans tussen gemak, smaak en kwaliteit. Bestel vandaag nog en maak van jouw volgende barbecue een smaakvol succes!

Makkelijk aan de slag met een gas barbecue

Een gasbarbecue maakt gebruik van propaan- of butaangas om warmte te genereren voor het grillen van voedsel. Hier is een beschrijving van hoe een gasbarbecue werkt:

  1. Gasbron: Een gasbarbecue is uitgerust met een gasbron, zoals een gasfles of een aansluiting op de gasleiding van je huis. De gasfles wordt meestal onder de barbecue geplaatst en via een gasslang verbonden met de branders.
  2. Branders: Gasbarbecues hebben meerdere branders die de warmte produceren. Deze branders bevinden zich onder de grillroosters en zijn meestal gemaakt van roestvrij staal of gietijzer. Elke brander heeft een regelklep waarmee je de gasstroom en daarmee de temperatuur kunt regelen.
  3. Ontstekingssysteem: De meeste gasbarbecues zijn uitgerust met een elektronisch ontstekingssysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat er een vonk wordt gegenereerd wanneer je de ontstekingsknop indrukt. De vonk ontsteekt het gas dat uit de branders komt, waardoor er een vlam ontstaat.
  4. Warmteverdelers: Boven de branders bevinden zich warmteverdelers, ook wel vlamverdelers genoemd. Deze metalen platen zorgen ervoor dat de hitte gelijkmatig wordt verdeeld over de grillroosters. Ze voorkomen ook dat vet en sappen direct op de branders druppelen, waardoor flare-ups worden verminderd.
  5. Grillroosters: Bovenop de warmteverdelers bevinden zich de grillroosters waarop het voedsel wordt geplaatst. Deze roosters kunnen gemaakt zijn van roestvrij staal, gietijzer, geëmailleerd staal of ander materiaal. Ze hebben openingen waardoor de hitte van de branders het voedsel bereikt en de karakteristieke grillstrepen achterlaat.
  6. Temperatuurregeling: Met een gasbarbecue kun je de temperatuur gemakkelijk regelen. Door de regelkleppen op de branders aan te passen, kun je de gasstroom verhogen of verlagen, waardoor je de warmte kunt aanpassen aan de gewenste temperatuur voor verschillende kookmethoden, zoals direct grillen of indirecte warmte voor langzamer garen.
  7. Extra functies: Gasbarbecues kunnen ook extra functies hebben, zoals een zijbrander voor het bereiden van bijgerechten, een ingebouwde thermometer om de grilltemperatuur te controleren, een draaispit voor het roosteren van gevogelte of een rookbox voor het toevoegen van rookaroma aan gerechten.

Door de gasfles aan te sluiten, de ontstekingsknop in te drukken en de regelkleppen aan te passen, kun je de gasbarbecue eenvoudig starten en de gewenste temperatuur bereiken voor het grillen van heerlijke maaltijden. Vergeet niet de veiligheidsvoorschriften en de instructies van de fabrikant te volgen tijdens het gebruik van je gasbarbecue.

De voordelen van een gas barbecue

  • Snel op temperatuur: Een gasbarbecue warmt snel op, waardoor je binnen enkele minuten kunt beginnen met grillen. Er is geen wachttijd zoals bij houtskoolbarbecues.
  • Nauwkeurige temperatuurregeling: Gasbarbecues bieden de mogelijkheid om de temperatuur nauwkeurig te regelen met behulp van de regelkleppen. Dit stelt je in staat om de ideale temperatuur te bereiken voor verschillende soorten voedsel en grilltechnieken.
  • Gelijkmatige warmteverdeling: Dankzij de branders en warmteverdelers zorgen gasbarbecues voor een gelijkmatige warmteverdeling over het grilloppervlak. Hierdoor krijg je consistente kookresultaten zonder hotspots.
  • Geen as of rook: In tegenstelling tot houtskoolbarbecues produceren gasbarbecues geen as of rook. Dit maakt ze handiger en gemakkelijker schoon te maken. Bovendien heb je geen last van rookontwikkeling, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik op balkons of in dichtbevolkte gebieden.
  • Snelle start en stop: Met een gasbarbecue kun je de vlam snel aan- en uitzetten. Er is geen gedoe met het aansteken van houtskool of het doven van smeulende kolen. Dit maakt het gemakkelijk om de barbecue onder controle te houden en de kooktijd te beheren.
  • Lange brandtijd: Met een gasfles of aansluiting op de gasleiding kun je lange tijd grillen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het bijvullen van brandstof. Dit is vooral handig tijdens langere barbecue-evenementen of bij het bereiden van grote maaltijden.
  • Veiligheid: Gasbarbecues worden over het algemeen als veiliger beschouwd dan houtskoolbarbecues, omdat er geen open vlam is. Ze hebben ook ingebouwde veiligheidsfuncties, zoals automatische ontstekingssystemen en uitschakelmechanismen bij ongewenste vlamuitval.

Met deze voordelen biedt een gasbarbecue gemak, snelheid en controle voor heerlijke grillresultaten. Of je nu een beginner bent of een ervaren grillmeester, een gasbarbecue is een geweldige keuze voor buitenkookavonturen.