Campingaz 2 series

De buitenkeukens uit de Campingaz series 2 zijn zeer uitgebereide bbq's? Deze gasbarbecues zijn eindeloos in de mogelijkheden. Door de inklapbare werktafeltjes bespaar je ruimte bij het opbergen. Met de Campingaz 2 series bereid je eenvoudig de lekkerste gerechten.

Lees meer
Filteren
Filteren

2 producten

 1. Campingaz 2 Series Classic LX Plus D
  Onze prijs
  229,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Campingaz 2 Series EXS Vario D
  Onze prijs
  299,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

2 producten

Campingaz 2 series

De 2 series bbq van Campingaz  is een collectie van zeer uitgebreide buitenkeukens. Kenmerkend voor de Campingaz 2 series barbecue is het compacte ontwerp met uitklapbare tafels, waardoor opbergen zeer eenvoudig is. De roestvrijstalen branders zijn zeer krachtig en verwarmen doeltreffend en gelijkmatig. Moeiteloos een lekkere maaltijd voor je gezin of gezelschap bereiden doe je met een Campingaz 2 series bbq.

Voordelen Campingaz 2 series

Dat een multifunctionele barbecue ook relatief compact kan zijn bewijst Campingaz met de 2 series barbecues. Het moderne ontwerp heeft 2 deuren en inklapbare zijtafels. Deze Campingaz series 2 barbecue is de perfecte barbecue voor de echte bbq-liefhebber die geen groot bedrag wil uitgeven aan een buitenkeuken. Verder zijn deze krachtige barbecues voorzien van een piezo ontsteking, een warmhoudrooster en een thermometer. De Campingaz 2 series beschikt over 2 wielen waardoor de barbecue eenvoudig te verplaatsen is.