Goede voornemens

Na een drukke feestmaand is het altijd tijd om pas op de plaats te maken en je lijstje goede voornemens aan te vullen. Wil jij gezond of sportief het jaar beginnen? We hebben de top 10 goede voornemens voor je op een rijtje gezet.

Back 2 SchoolBack 2 School

Met goede voornemens het jaar starten!

Van fitness tot welness

Bij jou thuis bezorgd!

1. Afvallen met sporten

Afvallen met sporten staat bij velen van ons bovenaan als goed voornemen. Nu we veel binnenzitten kunnen we tijd besparen door de sportschool in huis te halen. In ons assortiment vind je alle basics die je nodig hebt om een leuk thuisfitness programma samen te stellen. 

Handige fitness hulpjes

 1. XQ Max Universele optrekstang voor deur - multifunctioneel
  Onze prijs
  Adviesprijs 14,95 11,20
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. XQ Max Opdruksteunen
  Onze prijs
  Adviesprijs 5,95 4,45
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. XQ Max Heuptrainer
  Onze prijs
  Adviesprijs 6,99 5,25
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 4. XQ Max Buikspierwiel
  Onze prijs
  Adviesprijs 4,95 3,70
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 5. XQ Max Borsttrainer
  Onze prijs
  Adviesprijs 3,95 2,95
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

2. Sportiever de dag door

Oke, we hebben niet allemaal evenveel zin om elke dag een uurtje te gaan sporten. Toch kunnen kleine aanpassingen in je dagelijkse routine een groot verschil maken. Pak bijvoorbeeld eens wat vaker de fiets of neem de trap in plaats van de lift. Geen fan van fietsen? Met een elektrische fiets krijg je nog een steuntje in de rug.


3. Betere gezondheid

Bij een goede gezondheid hoort een gezonde levensstijl. Wil je wat minder stress in je leven, stoppen met roken of je bloeddruk op peil houden? Voeding, bewegen en meten zijn key factoren. Om je voortgang te meten hebben we bijvoorbeeld handige weegschalen en bloeddrukmeters in ons assortiment.


4. Vaker ontspannen

Heerlijk relaxen kan een steentje bijdragen aan je gezondheid. Kom jij graag tot rust door een heerlijke massage? Bekijk dan al onze massage hulpmiddelen. Een half uurtje ontspannen kan al bijdragen aan je gezondheid.


5. Meer tijd samen doorbrengen

Bij goede voornemens hoort ook samen met familie en vrienden tijd doorbrengen. Met een leuk bordspel maak je het een stuk gezelliger en vliegt de tijd voorbij. Zeker tijdens de koude wintermaanden is een leuk spel geen overbodige luxe. 


6.  Duurzamer leven

Staat duurzaam leven ook op jouw lijstje? Dan kom je al een heel eind als je af en toe eens een een vleesmaaltijd overslaat en duurzame kleding aanschaft.

7. Werk minder

Vaak werken we tot in de late uurtjes door. Werk eens een keer iets minder, leg je telefoon bijvoorbeeld in de avonduren weg en geniet wat meer van je vrije tijd.

8. Meer sparen

Hoeveel zet jij elke maand opzij? Probeer eens een leuk spaarpotje te maken om te sparen voor leuke dingen. 


9. Meer uit je werk halen

Herken je het? Dat je tijdens het thuiswerken sneller bent afgeleid? Haal meer uit je werk door simpele stapjes te ondernemen. Zorg voor een goede tafel of bureau en zorg dat deze leeg is. Leg je telefoon weg en zorg voor een handige heater als het snel koud wordt op je kamer. Zo kun je gefocust werken. 

10. Help elkaar

Tot slot een mooi voornemen voor ons allemaal. Help elkaar wanneer je kan. Zo wordt het jaar, ook in slechte tijden, een stuk beter voor ons allemaal. 


Sportief het jaar in: