Slaapbank

Slaapbank
Op zoek naar een manier om ruimte te besparen in jouw woning? Neem dan een kijkje naar onze 1-persoons en 2-persoons slaapbanken. De slaapbanken van Heuts zijn comfortabel, hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en staan tevens fraai in elke kamer.

7 producten

    • Al 60 jaar vertrouwd
    • Boven € 50,- géén verzendkosten
    • Thuiswinkel waarborg

7 producten

Goedkope slaapbank kopen?

Overdag lekker kunnen zitten op de bank en er in de nacht lekker op slapen? Dan is een slaapbank de ideale oplossing. Overdag kun je deze bank zo inklappen en neerzetten alsof het een 'normaal' bankstel is. In de avond kun je deze uitklappen en klaarmaken als bed. Zo kun je in een kamer ruimte besparen en toch nog heerlijk slapen in de nacht. In ons assortiment vind je verschillende soorten, maten en bekleding voor de slaapbank. Kies bijvoorbeeld ook uit een 1-persoons- of een 2-persoons slaapbank


Ook ideaal voor de logeerkamer, zodat je een bed hebt als een logé op visite komt of als bank om de ruimte te besparen in uw kamer als deze niet wordt gebruikt als slaapkamer. Kies hierboven jouw favoriete slaapbank uit en bestel deze online op Heuts.nl!

 

Waar op letten bij het kopen van een slaapbank?

Ben je van plan een slaapbank te gaan kopen, dan zijn er een aantal punten waar je op moet letten. Allereerst zijn de afmetingen van belang. Een slaapbank moet niet alleen kunnen passen wanneer die ingeklapt is, maar er moet ook nog genoeg ruimte zijn voor wanneer de slaapbank volledig uitgeklapt is. Daarnaast is het belangrijk om te bepalen of je een slaapbank met of zonder armleuning wilt. Ten slotte heeft kleur een grote invloed op de sfeer in de kamer.