Outdoorchef BBQ

Outdoorchef BBQ
Op zoek naar een echte barbecue beleving deze zomer? Neem dan een kijkje tussen onze Outdoorchef bbq modellen: eenvoudig maar toch veelzijdig in gebruik. Voor iedere behoefte is er een geschikte barbecue! Van de compacte Minichef tot de luxe buitenkeukens.
Filteren

2 producten

2 producten

Outdoorchef bbq kopen bij Heuts Mobiliteit & Vrijetijd

Outdoorchef staat bekend als een hoogwaardig barbecue merk: Mike Lingwood vond meer dan 20 jaar geleden de gaskogelbarbecue uit, dit werd een wereldwijd succes waardoor Outdoorchef is ontstaan. Een merk waarbij eenvoud en veelzijdigheid met elkaar gecombineerd worden en waar gezond en gevarieerd barbecueën belangrijke aandachtspunten zijn!

 • Eenvoud: De Outdoorchef bbq zijn snel gemonteerd en snel schoongemaakt. Alle Outdoorchef bbq beschikken over een vetopvangbakje en een geëmailleerd rooster. Daarnaast beschikken alle Outdoorchef barbecues over een thermometer, zo kun je altijd snel een eenvoudig de temperatuur van de barbecue bepalen.
 • Gebruiksvriendelijk
 • Veelzijdigheid: Outdoorchef biedt zowel gasbarbecues, houtskoolbarbecues en elektrische barbecues aan. Welk soort barbecue u ook kiest, met een outdoorchef bbq ben je verzekerd van een unieke buitenkook ervaring.
 • Veelzijdig
 • Gezond: De barbecues van Outdoorchef beschikken over innovatieve trechtersystemen die het mogelijk maken om diverse kookstijlen toe te passen, zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk wisselen tussen direct en indirect grillen. Daarbij voorkomen de trechtersystemen vetvlammen en lastige rook, waardoor jouw barbecue ervaring niet alleen lekkerder maar ook gezonder wordt.
 • Gezond

  De perfecte Outdoorchef BBQ voor iedereen

  Welk soort barbecue jij ook wilt, bij Outdoorchef vind je een barbecue volledig aan jouw wens aangepast. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een gasbarbecue, met voldoende grilloppervlak voor ongeveer 12 personen dan is de Outdoorchef Leon 570 G wellicht een goed keuze. De Outdoorchef Leon 570 G is voorzien van een gereedschapsrekje en wielen aan de onderkant. Is zo’n groot grilloppervlak voor niet per se nodig? Dan is de Outdoorchef P-420 G interessant, deze barbecue biedt een grilloppervlak van Ø 39,5 cm: voldoende capaciteit voor 4 personen.

  Liever een houtskoolbarbecue? Ook dan is er voldoende keuze tussen de Outdoorchef barbecues. Neem bijvoorbeeld de Outdoorchef Kensington 570 C, de echte topper onder de houtskoolbarbeces van Outdoorchef, zowel van binnen als van buiten. Naast de schitterende uitstraling die deze barbecue heeft, beschikt de Outdoorchef Kensington 570 C over een ventilatiesysteem voor optimale warmte- en luchtregeling, een bestekhouder van RVS en een asopvangbak.

  Binnen het Outdoorchef assortiment bieden wij naast gasbarbecues en houtskoolbarbecues nog twee modellen elektrische barbecues aan, de Outdoorchef P-420 E Tripod en de Outdoorchef P-420 E Minichef. Beide barbecues beschikken over maar liefst zeven temperatuurstanden, die kunnen oplopen tot een temperatuur van meer dan 300 graden Celsius, waarvan de warmte gelijkmatig verdeeld wordt door het warmtereflectiesysteem. De Outdoorchef P-420 E Tripod is een fijne barbecue voor thuis, die barbecue plezier biedt voor ongeveer 4 personen. De Outdoorchef P-420 E Minichef daarentegen is een kleine barbecue (43 x 78 x 53 cm) die gemakkelijk mee te nemen is naar bijvoorbeeld festivals of de camping. Ondanks het kleine formaat heeft deze barbecue toch nog een grilloppervlak van Ø 39,5 cm en is daarmee ook goed voor ongeveer vier personen.