Vrachtwagen

VrachtwagenweekVrachtwagenweek

Ze zijn dag en nacht op de weg te vinden; vrachtwagens. Voor de mannen en vrouwen achter het stuur is de vrachtwagen vaak ook een tweede thuis. Ze brengen vaak dag en nacht in hun cabine door. Speciaal voor deze mensen hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet.

Gratis verzending vanaf €50,-

Groot 12V/24V assortiment

Snelle levering

50+ jaar ervaring in de automotive

Tip 1: Warm drankje

Als je veel tijd achter het stuur doorbrengt is het verstandig om af en toe een pauze in te lassen. Een kopje koffie doet dan vaak deugd. Heb je geen zin om bij een tankstation in de rij te staan? Las je pauze op een andere plek in en geniet van je eigen kopje koffie die je met een van onze koffiezetapparaten of waterkokers hebt gezet. 

12V Koffiezetapparaat12V Koffiezetapparaat
24V tosti apparaat24V tosti apparaat

Tip 2: Warme maaltijd

Een goede maaltijd is belangrijk, ook als je onderweg bent. Alleen is er niet altijd een restaurant in de buurt. Gelukkig kun je met een magnetron of wokpan je eigen eten bereiden of opwarmen. Heb je minder grote honger? Maak dan een tosti met onze sandwichmaker. Eet smakelijk!

Tip 3: Opgeruimd staat netjes

Een opgeruimde cabine staat niet alleen netjes, maar biedt ook een prettige werkomgeving. Een cabine vol kruimels en stof kun je voorkomen door af en toe met een stofzuiger of kruimeldief aan de slag te gaan. Sommige stofzuigers zijn zelfs geschikt om water mee op te zuigen. Vanaf nu blijft je cabine stof- en kruimelvrij.

24V stofzuiger24V stofzuiger
12V ventilator12V ventilator

Tip 4: Verkoelen of verwarmen

Je cabine verkoelen of verwarmen kan nogal een lastig klusje zijn als de motor afgezet moet worden. Gelukkig hebben wij voldoende ventilatoren in ons assortiment waarmee je in de winter je ruit kunt verwarmen en in de zomer voor een verfrissend briesje kunt zorgen.