Voorjaarsbarbecue

najaarsbarbecue

De barbecue is inmiddels een waar begrip in de zomermaanden! Toch kun je de barbecue al prima in het voorjaar gebruiken. Kun je ook niet wachten tot het warm weer wordt? Met een fijne terrasverwarming kun je zodra het langer licht blijft al genieten van je voorjaarstuin. Onze specialist Kevin geeft je graag wat leuke voorjaarstips die je ook in de zomer kunt toepassen. 

 

 

  • Ruime keuze barbecues
  • Vandaag voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf €50,-

Tip 1: De juiste barbecue

De belangrijkste factor is toch wel een goede barbecue! Zelf maak ik het liefste nog gebruik van de bekende houtskoolbarbecue omdat die net een iets betere smaak geeft aan het vlees. Maar, als je het liever praktisch en netjes houdt kan ik je ook een elektrische barbecue of gasbarbecue aanraden. Neem even een kijkje bij ons volledige barbecue assortiment of laat je verrassen door mijn keuzes.

najaarsbarbecue
regen partytent

Tip 2: Slecht weer?

Dan laten we onze BBQ natuurlijk niet verpesten! Met een handige partytent kun je je najaarsbarbecue gewoon door laten gaan. Zet een grote partytent op of kies voor meerdere tentjes. De mogelijkheden zijn eindeloos en het houdt je droog en warm. Je kunt tevens een leuke buffettafel in de partytent plaatsen om een lopend buffet na te bootsen.

Tip 3: Genieten in de buitenlucht

In het voorjaar en in de zomer zijn we allemaal graag in de tuin te vinden en een barbecue hoort daar gewoon bij! Zorg voor een gezellig gedekte tafel of wat handige statafels en barkrukken en je kunt al aan de slag. Heb jij al een passende partytafel in huis?

Najaarsbarbecue

Kevins BBQ keuze

  • Ruime keuze barbecues
  • Vandaag voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf €50,-

Weber recept: Gerookte zalm met wasabi

Recept weber zalm