Vaderdag

moederdag cadeautipsmoederdag cadeautips

Vaderdag staat weer op de planning. En, waar vind je nu stoerdere cadeaus dan bij Heuts? Bekijk onze tips en tricks op deze pagina en laat je inspireren door onze gadgets voor mannen.

Een glimlach op papa's gezicht

Tips en tricks van Alex

Last minute cadeaus snel in huis

Cadeautip 1: Mouwen opstropen

De liefde van je vader gaat (vaak) ook door de maag. Is jouw vader een echte grillmeister? Dan kan hij een BBQ of leuke accessoires vast goed gebruiken! Bij Heuts vind je alles wat je nodig hebt voor het perfecte stuk vlees. Van BBQ's tot Weber receptenboeken sla snel je slag en we leveren je vaderdagcadeau aan huis!

Vaderdag BBQVaderdag BBQ

Voor de grillmeister kies ik:

 Cadeautip 2: Een lekker ontbijtje Cadeautip 2: Een lekker ontbijtje

Cadeautip 2: Goed begin van de dag

Een goed begin van de dag met ontbijt op bed. Dat vind je vader vast fijn! Sta jij vroeg op om een ontbijtje klaar te maken? Dan helpen we je graag! Wat zullen we maken? Wafels, verse jus d'orange of een lekker broodje? Kijk snel welke apparaten wij in huis hebben die jou kunnen helpen dat ontbijtje snel klaar te maken!

De lekkerste ontbijtjes maak je met:

Cadeautip 3: Maak de blits

Maakt je vader graag de blits met zijn auto? Verras je vader dan eens met een sprankelende auto door deze even in de wax te zetten! Laat je het autopoetsen liever aan je vader over? Geef hem dan wat handige poetsspullen cadeau! Deze komen altijd van pas! Vaders houden vaak wel van een praktisch cadeautje.

Vaderdag autopoetsVaderdag autopoets
Vaderdag tuinVaderdag tuin

Cadeautip 4: Groene vingers

Heeft je vader groene vingers en krijgt hij in het voorjaar altijd de taak om de tuin in orde te maken? Help hem dan een handje door de juiste tuingereedschappen in huis te halen. Zo maak je het tuinonderhoud niet alleen makkelijker en sneller, maar ook leuker! Laat je adviseren welke gereedschappen jij echt in huis moet halen en shop ze eenvoudig in onze webshop!