Tuinvakantie

Blijf jij komende vakantie in Nederland? Ook in de tuin zijn er tal van leuke activiteiten te beleven! Kom helemaal tot rust met de juiste tuinmeubelen, neem een frisse duik in een zwembad, maak een culinair avondmaal op de BBQ of houdt een gezellige spellenavond. Je tuinvakantie begint op Heuts.nl.

AutovakantieAutovakantie

Optimaal ontspannen in je tuin

Een tuin is de perfecte plek om helemaal tot rust te komen. En een fijne loungeset hoort hier natuurlijk ook bij. Genieten van het zonnetje of gezellig samen borrelen met vrienden. Met het perfecte tuinmeubel geniet je optimaal van het buitenleven! Kies jij voor een comfortabele loungeset om te ontspannen of voor een luxe tuinset om gezellig met vrienden en familie te dineren? We hebben alles voor jou op een rijtje gezet.

DakkoffersDakkoffers
FietsendragersFietsendragers

Neem een frisse duik in een zwembad

Vooral tijdens de warmere dagen is het fijn om verkoeling te zoeken in een zwembad. Met diverse formaten zwembaden voor kinderen en volwassenen en een ruim assortiment zwembadspeelgoed is vertrekken naar een vakantieland niet meer nodig, je neemt gewoon een duik in je eigen achtertuin!

Een culinair avondmaal

Wie aan vakantie denkt, denkt ook aan lekker eten. Haal het vakantiegevoel naar je tuin door lekker te barbecueën. Til jouw kookkunsten naar een hoger niveau met de perfecte barbecue, rookaccessoires en bak- en grillplaten.

Voor jong & oud

Bij het ultieme vakantiegevoel hoort natuurlijk ook lekker buitenspelen met kinderen of een gezellige spellenavond met vrienden. Er zijn genoeg leuke spellen te koop voor urenlang plezier in je tuin. Zo verveel je je nooit tijdens je tuinvakantie.

Vakantie in eigen tuin

 Een tuinvakantie hoeft helemaal niet saai te zijn, er zijn genoeg leuke activiteiten te doen. We hebben alle plus- & minpunten voor jou op een rijtje gezet, zodat je weet wat je kan verwachten!

Pluspunten

  • Tijd om de tuin onderhanden te nemen
  • Tal van leuke activiteiten te beleven
  • Kom helemaal tot rust
  • Geen reistijd, je bent lekker kort bij huis

Minpunten

  • Geen tropische temperaturen
  • Geen hotelbuffet
  • Lastig loskomen van je eigen routine

Heb jij de plus- en minpunten in je opgenomen en ben je nog steeds van plan om deze vakantie in eigen tuin te blijven? Goede keuze vinden wij! 

Wij wensen jou & je familie/vrienden een onvergetelijke tuinvakantie!