Schaduwdoek driehoek

Schaduwdoek driehoek

Met een driehoekig schaduwdoek creëer je jouw favoriete schaduwplekje in de tuin. Geen gedoe meer met de poten van een parasol of tuinpaviljoen, maar een eenvoudig en effectief driehoekig zonnedoek. Het doek kan eenvoudig bevestigd worden middels de meegeleverde nylon koorden.

Lees meer
Filteren
Geen producten gevonden, neem contact op met onze klantenservice voor alternatieven.

Schaduwdoek driehoek kopen

Een driehoekig schaduwdoek is zowel een praktisch als effectief middel tegen de felle zonnestralen. Door het lichte gewicht van de driehoekige schaduwdoeken zijn deze eenvoudig te verplaatsen en hoef je niet meer te slepen met een zware parasol of een zwaar tuinpaviljoen. Bevestig het driehoekig schaduwdoek snel om een mast, schutting of boom en creëer jouw favoriet schaduwplekje in de tuin. Tip: Hang je schaduwdoek schuin op zodat regen er makkelijk van af kan glijden.

Zonnedoek driehoek onderhoud

Veel driehoekige zonnedoeken zijn gemaakt van polyester, wat een onderhoudsvriendelijk materiaal is. Bovendien is het ideaal voor buitengebruik, omdat het redelijk bestand is tegen water. Een kleine regenbui is dus geen probleem voor een zonnedoek. Bij slechte weersomstandigheden en tijdens de wintermaanden raden wij echter wel aan om je schaduwdoek veilig en droog op te bergen. Een driehoekig zonnedoek is immers niet waterdicht.

Schaduwdoek assortiment

Naast onze driehoekige schaduwdoeken, hebben we ook een uitgebreid aanbod aan vierkante schaduwdoeken en rechthoekige schaduwdoeken. Ben je toch meer op zoek naar permanentere zonweringen? Bekijk dan onze parasols en pergola's.