Buiten eettafel

Buiten eettafel

Buiten eettafels vormen het middelpunt van gezelligheid in de tuin. Ons assortiment bestaat uit stevige kunststof eettafels van Allibert en uit moderne wicker eettafels. Bovendien zijn tuin eettafels gemakkelijk te combineren met dining tuinstoelen, zodat je er gezellig aan kunt eten en daarmee je tuinset compleet kunt maken.

Lees meer
Filteren
Filteren

13-14 van 14

Pagina

13-14 van 14

Pagina

Tuin eettafel voor buiten

Het is toch heerlijk om buiten van een drankje of hapje te kunnen genieten aan een fijne tuin eettafel. Een tuin eettafel voor buiten is ideaal om met mooie dagen gezellig samen te eten bij een lekker zomerzonnetje. Een tuintafel is bovendien het belangrijkste deel van het tuinmeubilair en is daarbij eenvoudig te combineren met dining tuinstoelen.

Wil je een tuin eettafel kopen? Bedenk je dan hoeveel mensen je aan de tafel kwijt wilt. Ook het materiaal en de vorm van de tuintafel is van belang, zodat deze goed aansluit bij je overige tuinmeubels.

Tuin eettafel soorten en afmetingen

Welke vorm of afmeting tuintafel je ook kiest, bij Heuts vind je altijd de perfecte tuintafel. Of je nu een kleine ronde tuintafel zoekt voor op het balkon, of een grote tuintafel om met de hele familie aan te dineren. Zowel ronde, vierkante, en langwerpige tuintafels vind je bij Heuts in het assortiment. Daarnaast zijn wicker tuintafels enorm gewild en is dit, mede door de vele voordelen dat wicker te bieden heeft, de trend van nu!

Wil je de tuintafel eenvoudig kunnen opbergen als deze niet gebruikt wordt? Kijk dan eens bij onze inklapbare tuintafels. Verder zijn er ook campingtafels die enorm populair zijn doordat deze eenvoudig mee te nemen zijn.

Combinaties met een eettafel

Tuin eettafels kunnen perfect gecombineerd worden met hoge tuinstoelen om je hele tuinset compleet te maken. Verder kunnen eettafels gemakkelijk uitgebreid worden met bijzettafels, die als verlengstuk van je eettafel kunnen dienen.

Onderhoud van een buiten eettafel

Net als andere tuinmeubelen, hebben buiten eettafels onderhoud nodig. Bij Heuts bieden we buiten eettafels aan die relatief eenvoudig in onderhoud zijn, zoals kunststof en wicker eettafels. Een emmer met warm water en groene zeep is voldoende om deze materialen eettafels weer helemaal schoon te krijgen. Ga in het geval van een wicker tafel niet met een hogedrukreiniger hier overheen, omdat het materiaal dan beschadigd raakt door de te krachtige straal. Tijdens de wintermaanden raden we aan om de eettafels op een droge en vorstvrije plek op te bergen, zodat geen schimmelvorming kan ontstaan.

Voordelen van bestellen bij Heuts

Bij buiten eettafels die duurder zijn dan €50,- betaalt u geen verzendkosten. Bovendien kunt u de buiten eettafel binnen 14 dagen na aankoop gratis retourneren wanneer deze niet aan uw verwachtingen voldoet. Daarnaast bent u verzekerd van een snelle thuislevering van uw buiten eettafel.