Stapelbare tuinstoel

Stapelbare tuinstoel

Stapelbare tuinstoelen zijn multi-inzetbaar. Geef je een feestje, organiseer je een barbecue of krijg je extra visite op bezoek? Dan zijn stapelstoelen zeer handig. Een stapelbare tuinstoel neemt weinig ruimte in beslag en is makkelijk verplaatsbaar.

Lees meer
Filteren
Filteren

13-13 van 13

Pagina

13-13 van 13

Pagina

Stapelbare tuinstoel kopen

Een stapelstoel voor in de tuin is zeer handig bij feestjes of gelegenheden waarbij je extra stoelen nodig hebt. Omdat deze stoelen stapelbaar zijn nemen ze weinig plaats in beslag wanneer ze opgeborgen worden. Tevens zijn deze stapelbare tuinstoelen licht van gewicht en makkelijk verplaatsbaar. Stapelbare tuinstoelen kopen doe je bij Heuts!

Stapelstoel uitvoeringen

Stapelstoelen zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals een aluminium of wicker stapelstoel. Het voordeel van een wicker stoel is dat dit materiaal nagenoeg onderhoudsvrij is. In veel gevallen is een spons of doekje met warm water voldoende om jouw stapelstoel weer schoon te krijgen. Wanneer je dit regelmatig doet, blijft je wicker stapelstoel in perfecte staat waardoor die jarenlang meegaat.

Stapelstoelen buiten

Stapelstoelen voor buiten hebben als voordeel dat ze makkelijk opgeborgen kunnen worden en daarmee weinig ruimte in beslag nemen. Ben je op zoek naar meer luxe dan een buiten stapelstoel? Bekijk dan onze luxe hangstoelen of loungestoelen. En om je tuinset helemaal compleet te maken, zijn onze buiten stapelstoelen makkelijk te combineren met een van onze moderne tuintafels. Bekijk het aanbod en bestel jouw stapelstoel voor buiten eenvoudig bij Heuts.