Relaxstoel tuin

Relaxstoel tuin

Op zoek naar een comfortabele relaxstoel voor in de tuin? Dan zit je goed bij Heuts met een groot assortiment relaxstoelen, en dat voor een scherpe prijs. Relax tuinstoelen zijn geschikt om heerlijk een middagje in weg te dromen en lekker te genieten van het zonnetje. Alle relaxstoelen worden uit eigen voorraad geleverd waarmee je ze binnen enkele dagen in huis hebt.

Lees meer
Filteren
Filteren

37-38 van 38

Pagina

37-38 van 38

Pagina

Relaxstoel tuin kopen

Even heerlijk wegdromen in een comfortabele tuin relaxstoel van Heuts. Een relaxstoel is ideaal om weer op adem te komen na een lange werkdag of om gewoon lekker te genieten van de zon. Bekijk ons ruime assortiment tuin relaxstoelen en bestel jouw favoriete stoel eenvoudig online.

Loungestoel of relaxstoel?

Het verschil tussen een tuin loungestoel en tuin relaxstoel zit hem vooral in het functionele van de stoel. Een loungestoel kan naast het relaxen in de stoel ook gebruikt worden als diningstoel om aan te schuiven aan de eettafel. Een relaxstoel is daarentegen echt bedoeld om (logischerwijs) in te relaxen. Een tuin relaxstoel bevat een dik comfortabel kussen en/of kan een ligstoel, hangstoel of loungestoel zijn.

Wicker tuin relaxstoel

Wicker is een kunststof materiaal dat sterk aan populariteit gewonnen heeft in de tuinbranche de laatste jaren. Doordat wicker bestand is tegen de verschillende weersinvloeden, vriendelijk in onderhoud is en een mooie natuurlijke rotan-uitstraling heeft, leent wicker zich perfect voor buitengebruik. 

Relaxstoel accessoires

Om nog meer te genieten van je relaxstoel, is een voetenbankje een handig hulpmiddel. Op een voetenbankje kun je de beentjes lekker strekken en ontspannen na een lange dag werken.

Bij veel relaxstoelen van Heuts worden kussens standaard meegeleverd. Om deze droog en veilig op te slaan zijn kussenboxen een handig middel. Kussenboxen zorgen ervoor dat tuinkussens langer meegaan en beschermd zijn tegen de verschillende weersinvloeden. Bekijk onze opbergboxen die geschikt zijn om tuinkussens op te bergen.

Heuts tuinmeubelen

Voor alle online bestellingen vanaf 50 euro geldt dat verzending gratis is voor onze Nederlandse klanten. Daarnaast heb je de keuze om je bestelling gratis af te halen in een van onze winkels.

Online betalen is ook veilig bij Heuts. Middels iDeal, PayPal, creditcard of achteraf betalen ben je altijd verzekerd van een veilige online manier van betalen. 

Heb je meer vragen over een artikel of over Heuts? Laat het ons weten via het serviceformulier of per telefoon: 088 - 880 95 00. Onze klantenservice zal je vragen snel en correct beantwoorden. Meer informatie over Heuts vind je op onze FAQ.

Bezoek ook een van onze filialen wanneer je een product wilt aanschouwen voordat je overgaat op koop. We adviseren om vooraf contact op te nemen met de klantenservice om er zeker van te zijn dat het door jou gewenste artikel op voorraad is in het betreffende filiaal.