Hangstoel buiten

Hangstoel buiten

Even heerlijk genieten na een lange werkdag of een middagje weg? Een hangstoel biedt uitkomst. Dankzij het goede zitcomfort is het heerlijk relaxen in een hangstoel. Heb je geen geschikt plafond of geen stevige balk om de hangstoel aan vast te maken? Ga dan voor een ei hangstoel met standaard. Dankzij de stevige aluminium standaard plaats je het hang ei eenvoudig buiten op de grond en je kunt meteen beginnen met relaxen.

Lees meer
Filteren
Geen producten gevonden, neem contact op met onze klantenservice voor alternatieven.

Hangstoel buiten kopen

Op zoek naar een mooie hangstoel voor buiten? Dan ben je bij Heuts aan het juiste adres. Met een groot online assortiment tuin hangstoelen vind je altijd een passende hangstoel. Bovendien wordt de hangstoel snel thuisbezorgd en betaal je voor bestellingen vanaf 50 euro geen verzendkosten. Ook heb je de keuze om je bestelling gratis af te halen in één van onze 23 afhaalfilialen.

Hangstoel buiten en binnen

In ons assortiment vind je hangstoelen geschikt voor buiten en binnen. Hang de stoel bijvoorbeeld op aan een stevige balk in de serre of aan het plafond. Check vooraf wel of je plafond stevig genoeg is om een hangstoel plus jezelf te dragen. Ben je hier niet zeker van? Overweeg in dat geval om een hangstoel met standaard te nemen.

Buiten kun je de hangstoel aan een (meegeleverde) standaard hangen of aan een boom of stevige balk. Wanneer het seizoen voorbij kun je de stoel weer makkelijk afhangen en, indien de mogelijkheid er is, binnen ophangen.

Hangstoel ei

Een hangstoel ei is de laatste jaren zeer populair geworden onder tuinliefhebbers. Naast het feit dat een hangstoel ei erg praktisch is, ziet een hang ei door het wicker-uiterlijk ook nog eens mooi uit. Dankzij de standaard hoef je je bovendien geen zorgen te maken over het ophangen van een egg hangstoel.

Wicker hangstoel kopen

Wicker is onderhoudsvriendelijk en daardoor een populair materiaal voor tuinmeubelen. Al onze ei hangstoelen zijn gemaakt van dit fraaie wicker vlechtwerk. Een emmer lauw water met een zachte borstel zijn voldoende om dit materiaal schoon te houden. Ook is wicker goed bestand tegen de verschillende weersinvloeden. Dit maakt een wicker hangstoel perfect voor buiten. Tot slot is een rieten hangstoel, mede door het aluminium frame, licht van gewicht waarmee je deze tuinstoel gemakkelijk kunt verplaatsen. Is een wicker hangstoel niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan alle wicker tuinstoelen.

Accessoires voor een hang ei

Een hang ei kan uitstekend gecombineerd worden met een handig voetenbankje. Heerlijk de beentjes strekken na een lange dag werken. Wanneer je de hangstoel buiten laat staan, is het handig om na te denken over een tuinkussenbox. Hier kun je het tuinkussen droog en veilig in opbergen, waarmee je automatisch de levensduur van het kussen verlengd.

Heuts Tuinmeubelen

Zoals eerder vermeld vindt je bij Heuts een groot aanbod goedkope tuinmeubelen online, waaronder loungesets, tuinsets, tuintafels, tuinstoelen en nog veel meer. Voor alle tuinmeubelen geldt dat ze direct uit eigen voorraad thuisbezorgd worden. Bovendien betaal je voor bestellingen boven de 50 euro geen verzendkosten. Ook heb je de keuze om je bestelling gratis af te halen in één van onze 23 afhaalfilialen.

Twijfel je over welk tuinmeubel je wilt bestellen of heb je een andere vraag? Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice:

Ook kun je een van onze filialen in Limburg bezoeken voor een deskundig advies. Bekijk de adresgegevens en openingstijden van alle winkels.