Zwarte loungesets

Zwarte loungesets

Van plan om een zwarte loungeset aan te schaffen? Zwarte loungesets zorgen voor een strakke uitstraling in je tuin en zijn makkelijk te combineren met leuke, gekleurde kussens en decoratie artikelen. Hierdoor kun je de tuin elk jaar een andere leuke uitstraling geven.

Lees meer
Filteren
Geen producten gevonden, neem contact op met onze klantenservice voor alternatieven.

Loungeset zwart kopen

Liefhebber van een strakke uitstraling in uw tuin? Ga voor een zwarte loungeset. Zwart is een chique en luxe kleur die een moderne uitstraling geeft aan je tuin. Zwart is te combineren met andere neutrale kleuren als wit en grijs, maar ook met opvallende kleuren zoals groen of geel.

Alle zwarte loungesets zijn bij Heuts uit voorraad leverbaar en bovendien betaal je geen verzendkosten bij aanschaf van een zwarte loungeset.

Wicker zwarte loungesets

Om nog meer exclusiviteit te geven aan je zwarte loungesets, kun je het best gaan voor een zwarte wicker loungeset. Wicker is een gevlochten materiaal dat tevens een strakke en moderne look geeft aan je loungeset. De combinatie met zwart zorgt ervoor dat jouw loungeset exclusief uitziet.

Wicker is gemaakt van kunststof en heeft daarmee ook de voordelen dat kunststof biedt. Voordelen van wicker zijn o.a. het lichte gewicht, de vochtbestendigheid en onderhoudsvriendelijkheid. Wicker biedt dus een exclusieve rotan-look en biedt tegelijkertijd alle voordelen van kunststof.

Varianten zwarte loungesets

Voor elke tuin vind je bij Heuts een passende loungesets. Onze zwarte loungesets zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zoals:

Ook kun je per uitvoering andere kleuren loungesets wanneer zwart niet helemaal jouw smaak is.

Maak je tuinassortiment compleet

Naast loungeset en tuinmeubelen biedt Heuts nog meer tuinartikelen aan. Wat dacht je van ons groot zwembad- en BBQ-assortiment. Daarnaast horen terrasheaters en zonwering ook tot ons assortiment. Voor het opbergen van je loungekussens gebruik je een handige tuinkussenbox. Een greep uit ons tuinassortiment:

Welke loungeset moet ik kiezen?

Door het grote aanbod bij Heuts en ook bij andere aanbieders is het vaak lastig om de juiste keuze te maken. Bekijk onze loungesets om je op weg te helpen zodat je er zeker van bent dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Heb je daarna nog twijfels of heb je andere vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via nummer 088 - 880 95 00 of stel je vraag via het serviceformulier.

Heuts Tuinmeubelen

Naast de verkoop van tuin loungesets biedt Heuts veel andere luxe tuinmeubelen aan, zoals tuintafels, tuinstoelen en bistrosets. Zeker wanneer je een kleine tuin hebt of wanneer je tuinmeubelen zoekt voor het balkon bieden losse tuinmeubelen een praktische oplossing. Alle tuinmeubelen van Heuts op een rijtje:

Voor alle tuinmeubelen geldt dat ze direct uit eigen voorraad thuisbezorgd worden. Bovendien betaal je voor bestellingen boven de 50 euro geen verzendkosten. Ook heb je de keuze om je bestelling gratis af te halen in één van onze 23 afhaalfilialen.