Loungeset Hoekbank

Loungeset Hoekbank

Op zoek naar een hoek loungeset? Een loungeset hoekbank is een populair model loungeset waarin het heerlijk vertoeven is tijdens de warme zomerdagen. Hoek loungesets zijn verkrijgbaar als hoog en laag model. Een hoge loungeset is geschikt om samen met familie of vrienden aan te dineren en een lage loungeset om overdag in te relaxen en te genieten van het lekkere weer.

Lees meer
Filteren
Geen producten gevonden, neem contact op met onze klantenservice voor alternatieven.

Loungeset hoekbank kopen bij Heuts

Ben je van plan om binnenkort een loungeset hoekbank te kopen? Dan ben je bij Heuts op het juiste adres. Met meer dan 50 jaar ervaring kunnen wij de modernste loungesets aanbieden tegen een vaste lage prijs. Bovendien betaalt u voor alle loungeset hoekbanken geen verzendkosten en worden alle loungesets uit eigen voorraad thuisbezorgd.

Hoek loungeset varianten

Hoek loungesets zijn zowel verkrijgbaar in een hoge en lage variant. Hoge loungesets bestaan uit een loungebank met een hoge tafel, waarmee een hoge loungeset geschikt is om aan te eten. Zeker op een mooie zomeravond met een BBQ erbij is heerlijk genieten in een hoek loungeset.

Een lage loungeset bestaat uit een loungeset met een lage tafel. Lage loungesets zijn hiermee meer geschikt om heerlijk in te relaxen, waarbij de tafel als salontafel gebruikt kan worden. Enkele lage hoek loungesets kun je later ook nog een ‘upgrade’ geven door een hoge eettafel aan te schaffen, zodat je hier ook tijdens de lunch of het diner van kunt genieten.

Lounge hoekbank tuin materialen

Bij Heuts bieden we tuin lounge hoekbanken in aluminium en wicker uitvoeringen aan. Beide materialen zijn vriendelijk in onderhoud. Een emmer gevuld met warm/lauw water en een spons, zachte borstel of doek is in veel gevallen voldoende om de lounge hoekbank weer helemaal schoon te krijgen. Eventueel kun je groene zeep toevoegen wanneer de vlekken hardnekkig van aard zijn. Spoel de hoek loungeset vervolgens met water af en laat deze drogen in de zon, zodat de loungeset weer helemaal straalt.

Aluminium tuin lounge hoekbank

Aluminium heeft als groot voordeel dat het licht van gewicht is, wat verplaatsen makkelijk maakt. Aluminium is dus ook vriendelijk voor je rug! Ook kan aluminium niet roesten, waarmee de loungeset de gehele zomer buiten kan blijven staan. Voor de koude maanden adviseren we echter om de lounge hoekbank binnen op te bergen voor een langere levensduur.

Wicker tuin lounge hoekbank

Wicker heeft naast de onderhoudsvriendelijkheid als voordeel dat het weersbestendig is, waarmee je een wicker hoek loungeset gerust buiten kunt laten staan tijdens de warme maanden. Daarbij geeft wicker materiaal met het vlechtwerk een mooie uitstraling aan je tuin. Het heeft namelijk een natuurlijke rotan look, maar met de voordelen van kunststof.

Uitvoeringen loungesets

Is een loungeset hoekbank te groot voor je tuin of veranda? Naast de relatief grote hoek loungesets biedt Heuts ook compactere dining loungesets en stoel-bank loungesets aan. Ook kun je zelf de grootte van je loungeset bepalen met een modulaire loungeset, waarbij je de loungeset naar eigen smaak samenstelt.

Welke loungeset moet ik kiezen?

Door het grote aanbod bij Heuts en ook bij andere aanbieders is het vaak lastig om de juiste keuze te maken. Bekijk onze loungesets om je op weg te helpen zodat je er zeker van bent dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Heb je daarna nog twijfels of heb je andere vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via nummer 088 - 880 95 00 of stel je vraag via het serviceformulier.

Heuts Tuinmeubelen

Naast de verkoop van tuin loungesets biedt Heuts veel andere luxe tuinmeubelen aan, zoals tuintafels, tuinstoelen en bistrosets. Zeker wanneer je een kleine tuin hebt of wanneer je tuinmeubelen zoekt voor het balkon bieden losse tuinmeubelen een praktische oplossing.

Voor alle tuinmeubelen geldt dat ze direct uit eigen voorraad thuisbezorgd worden. Bovendien betaal je voor bestellingen boven de 50 euro geen verzendkosten. Ook heb je de keuze om je bestelling gratis af te halen in één van onze 23 afhaalfilialen.