Loungeset grijs

Loungeset grijs

Van plan om een grijze loungeset aan te schaffen? Grijs is net als wit en zwart een neutrale kleur wat met veel andere kleuren te combineren is. Zeker in combinatie met het groen van je tuin is een grijze loungeset een prima keuze om te nemen.

Lees meer
Filteren
Geen producten gevonden, neem contact op met onze klantenservice voor alternatieven.

Loungeset grijs kopen

Onze grijze loungesets bieden wij aan in de materialen wicker en aluminium. Deze materialen zorgen, in combinatie met de kleur grijs, voor een luxe en moderne uitstraling. Ook is grijs te combineren met veel verschillende kleuren, zoals groen, blauw, roze en geel.

Alle grijze loungesets worden bovendien uit eigen voorraad geleverd. Ook betaal je bij Heuts geen verzendkosten bij aanschaf van een grijze loungeset.

Grijze loungeset: materialen en onderhoud

De grijze loungesets die bij Heuts verkrijgbaar zijn, zijn gemaakt van aluminium en wicker. Beide materialen zijn onderhoudsarm, vochtbestendig en licht in gewicht. Voor beide materialen is het al voldoende om met een emmer lauw water en een zachte borstel het tuinmeubel te reinigen.

Voor beide materialen adviseren we om deze tijdens de wintermaanden op een droge plaats binnen op te bergen voor een langere levensduur. Gebruik een loungesethoes enkel voor de zomermaanden wanneer de grijze loungeset buiten staat. Een loungesethoes is namelijk geschikt om te loungeset te beschermen tegen vuil en vocht, maar dient wel voldoende zuurstof te krijgen. Wanneer wicker of aluminium te weinig zuurstof krijgt, gaat het oxideren en kunnen lelijke vlekken ontstaan die niet meer te verwijderen zijn. Daarom adviseren we voor de winter om loungesets, en ook andere tuinmeubelen, droog op te bergen wanneer ze niet meer gebruikt worden.

De kussens die bij elke loungeset geleverd worden zijn gemaakt van polyester, afritsbaar en kunnen op max 30 graden gewassen worden. Aan het einde van de dag is het raadzaam om de loungekussens op te bergen in een tuinkussenbox zodat de kussens langer meegaan.

Andere kleuren loungesets

Wil je toch een andere kleur loungeset hebben? Dan zit je goed bij Heuts! Naast grijs kun je bij Heuts o.a. terecht voor witte, zwarte en bruine loungesets. Bekijk hier alle kleuren loungesets:

Welke kleur loungeset je ook kiest, heerlijk genieten in de buitenlucht is een zekerheid met de loungesets van Heuts!

Breidt je tuinassortiment uit

Naast loungesets kun je bij Heuts terecht voor nog veel meer tuinmeubelen en andere tuinartikelen. Neem bijvoorbeeld een kijkje in ons ruime zwembad assortiment of bekijk ons groot assortiment BBQ’s. Voor de verlenging van de frisse zomeravonden kun je bij Heuts terecht voor een luxe terrasverwarmer. Het ideale schaduwplekje creëren kun je met onze zonweringen. Een greep uit het tuinassortiment:

Welke loungeset moet ik kiezen?

Door het grote aanbod bij Heuts en ook bij andere aanbieders is het vaak lastig om de juiste keuze te maken. Bekijk onze loungesets om je op weg te helpen zodat je er zeker van bent dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Heb je daarna nog twijfels of heb je andere vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via nummer 088 - 880 95 00 of stel je vraag via het serviceformulier.