Dining loungeset

Dining loungeset

Een dining loungeset is heerlijk om in te relaxen maar ook enorm handig om gemakkelijk aan te eten. Een lounge dining set bevat altijd een hoge tafel met stoelen en/of een loungebank met comfortabele loungekussens. Bij enkele sets wordt een handig voetenbankje meegeleverd om de beentjes lekker op te strekken. Met een lounge dining set combineer je het praktische van een tuinset met het comfortabele van een loungeset.

Lees meer
Filteren
Geen producten gevonden, neem contact op met onze klantenservice voor alternatieven.

Lounge dining set

Heerlijk met het hele gezin samen zitten aan een luxe lounge dining set. Gezellig dineren en urenlang natafelen op een mooie zomeravond en heerlijk ontspannen aan een luxe dining lounge set. Een lounge dining set bestaat uit een hoge tafel met een loungebank of hoge diningstoelen.

Geen enkel gebrek aan comfort door de ruime opstelling van een lounge dining set. Een lounge dining set met krukjes (hockers) is ideaal om bij te schuiven als er meer zitplaats nodig is. Door de comfortabele kussens zijn de hockers namelijk prima om op te zitten. Ook zijn de hockers te gebruiken als voetenbankje.

Dining loungeset kopen

Een dining loungeset combineert het praktische van een tuinset met het comfortabele gevoel van een loungeset. Dankzij de hoge tafel is een dining loungeset gemakkelijk om aan te eten en zorgen de dikke loungekussens voor een optimaal comfort.

Vanwege het ruime formaat zien we een loungeset met hoge tafel vooral gebruikt worden in tuinen met een groot terras. Ook is een hoge loungeset geschikt om buiten onder de veranda of onder de overkapping te plaatsen.

Alternatieven voor een hoge loungeset

Is een hoge loungeset niet helemaal geschikt voor jou of twijfel je of het wel de juiste keuze is? Neem een kijkje bij onze hoekbank loungesets waar je zowel een hoek loungeset met hoge tafel als een met lage tafel kunt krijgen. 

Wanneer ruimte een gebrek is om een hoge loungeset te nemen, zijn stoel bank loungesets een prima alternatief. Deze loungesets bestaan uit een lage tafel, een losse bank en losse stoelen. Bovendien zijn de banken en stoelen voorzien van een comfortabel loungekussen zodat je ook hier heerlijk op kunt genieten.

Een ander alternatief voor een kleine tuin zijn de modulaire loungesets. De onderdelen van deze loungesets zijn los te verkrijgen en daarmee kun je je eigen loungeset samenstellen. Ook handig voor wanneer je wilt relaxen op het balkon maar geen ruimte hebt voor een grote loungeset.

Dining loungeset accessoires

Bij de loungesets van Heuts worden de loungekussens standaard meegeleverd bij elke bestelling. We adviseren om de kussens aan het einde van de dag droog en veilig op te bergen in een tuinkussenbox of kussentas. Dit bevordert de levensduur en zorgt er op deze manier voor dat je nog jarenlang kunt genieten van je loungeset. 

Alle kussens die Heuts bij de loungesets verkoopt zijn afritsbaar en gemaakt van polyester. De tuinkussenhoezen zijn eenvoudig schoon te maken met een zachte borstel en water plus eventueel wat zeep wanneer de vlek niet eruit gaat. De hoezen mogen op maximaal 30 graden gewassen worden.

Een ander praktisch artikel voor een dining loungeset is een beschermhoes. Een beschermhoes beschermt een loungeset tegen vocht en vuil en zorgt daarmee voor een langere levensduur. Het advies is een beschermhoes niet te lang over een loungeset te leggen omdat dan lelijke vochtplekken kunnen ontstaan die niet meer te verwijderen zijn. Tegen regen en vuil, zoals bladeren of takken, is een beschermhoes wel geschikt. Voor een langere levensduur van de loungeset raden we aan om de set tijdens de wintermaanden op een droge plek binnen op te bergen.

Onderhoud van een lounge dining set

De lounge dining sets van Heuts zijn gemaakt van aluminium en wicker, wat beide onderhoudsvriendelijke materialen zijn. Een eenvoudig stappenplan om beide materialen schoon te krijgen:

  • Vul een emmer met water en meng hier eventueel groene zeep bij;
  • Neem vervolgens een spons, doek of zachte borstel en verwijder het vuil eenvoudig van de loungeset;
  • Spuit de loungeset af met een tuinslang of een emmer met zuiver water (zonder toevoegingen van middelen). Gebruik in elk geval geen hogedrukreiniger. Een hogedrukreiniger tast het materiaal namelijk te zeer aan;
  • Laat de lounge dining set in het zonnetje drogen.

Welke loungeset moet ik kiezen?

Door het grote aanbod bij Heuts en ook bij andere aanbieders is het vaak lastig om de juiste keuze te maken. Bekijk onze loungesets om je op weg te helpen zodat je er zeker van bent dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Heb je daarna nog twijfels of heb je andere vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via nummer 088 - 880 95 00 of stel je vraag via het serviceformulier.

Heuts Tuinmeubelen

Naast de verkoop van tuin loungesets biedt Heuts veel andere luxe tuinmeubelen aan, zoals tuintafels, tuinstoelen en bistrosets. Zeker wanneer je een kleine tuin hebt of wanneer je tuinmeubelen zoekt voor het balkon bieden losse tuinmeubelen een praktische oplossing. Alle tuinmeubelen van Heuts op een rijtje:

Voor alle tuinmeubelen geldt dat ze direct uit eigen voorraad thuisbezorgd worden. Bovendien betaal je voor bestellingen boven de 50 euro geen verzendkosten. Ook heb je de keuze om je bestelling gratis af te halen in één van onze 23 afhaalfilialen.