Aluminium loungeset

Aluminium loungeset

Aluminium is een veelgebruikt materiaal voor loungesets. Het is namelijk licht van gewicht, vriendelijk in onderhoud en bestand tegen slecht weer. Ook geeft een aluminium loungeset strakke uitstraling aan je tuin.

Lees meer
Filteren
Geen producten gevonden, neem contact op met onze klantenservice voor alternatieven.

Aluminium loungeset kopen

Aluminium is net als wicker een onderhoudsarm materiaal. Hierdoor is aluminium een veelgebruikt materiaal voor tuinartikelen als tuinmeubelen en loungesets. Ook is aluminium goed bestand tegen slecht weer, waarmee het een geliefd materiaal is onder tuinliefhebbers.

Alle aluminium loungesets worden door Heuts uit eigen voorraad direct geleverd aan de klant. Bovendien betaal je bij Heuts geen verzendkosten bij aanschaf van een aluminium loungesets.

Waarom een aluminium loungeset kopen?

Naast de onderhoudsvriendelijkheid en weersbestendigheid van een aluminium loungeset is aluminium ook nog eens licht van gewicht. Handig voor wanneer je de opstelling van de loungeset wilt wijzigen of wilt verplaatsen naar een ander deel van de tuin.

Een aluminium loungeset is bovendien gemakkelijk te onderhouden. Een emmer lauw water met een spons, doek of zachte borstel is vaak voldoende om het vuil te verwijderen. Voor hardnekkige vlekken kun je eventueel groene zeep toevoegen aan het sopje. Spoel na het schoonmaken de loungeset af met een tuinslang en laat de set opdrogen in de zon. We adviseren niet om een hogedrukreiniger te gebruiken, omdat dit het materiaal te zeer aantast.

Aluminium wordt daarnaast veel gebruikt voor tuinartikelen omdat het niet roest. Mede door de coating dat over aluminium zit is een aluminium loungeset bestand tegen vocht. Tegen vuil, zoals bladeren en takken, adviseren we bij Heuts echter om een loungesethoes eroverheen te leggen. Zorg er wel voor dat de loungeset kan blijven ademen zodat geen vervelende vochtplekken ontstaan. Voor de wintermaanden adviseren we om de loungeset binnen op te bergen voor een langere levensduur.

Aluminium loungesets met textilene zitting

De aluminium loungesets die wij aanbieden bestaan uit een frame van aluminium in combinatie met een zitting van textileen. Textileen, ook wel outdoor-textiel genoemd, heeft de look van textiel, maar is zeer sterk, onderhoudsvrij en weerbestendig. De combinatie van deze twee materialen maken de loungeset ideaal voor het buitenleven. Met ons ruime assortiment aan moderne loungesets kun je heerlijk relaxen in eigen tuin en genieten van het ultieme lounge gevoel!

Accessoires voor een aluminium loungeset

Aan het einde van de dag is het verstandig om de kussens van een loungeset op te bergen in een tuinkussenbox om de levensduur te verlengen. Alle kussens die door Heuts bij de loungeset geleverd worden zijn overigens afritsbaar en eenvoudig te wassen (max 30 graden).

Ook voor andere tuinartikelen kun je terecht bij Heuts. Verleng bijvoorbeeld de koele zomeravonden met een handige terrasverwarmer. Of nodig vrienden of familie uit om een avondje te BBQ’en. Heb je een grote tuin of wil je een upgrade geven aan je tuin? Neem een kijkje in ons ruime zwembad assortiment om het maximale uit je tuin te halen. Een greep uit het tuinassortiment van Heuts:

Andere aluminium tuinmeubelen

Naast aluminium loungesets kun je bij Heuts terecht voor andere aluminium tuinmeubelen:

Wanneer je tuin te klein is voor een loungeset of je juist compleet nieuwe tuinmeubelen wilt aanschaffen, is aluminium een geschikt materiaal om mee te starten.

Welke loungeset moet ik kiezen?

Door het grote aanbod bij Heuts en ook bij andere aanbieders is het vaak lastig om de juiste keuze te maken. Bekijk onze loungesets om je op weg te helpen zodat je er zeker van bent dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Heb je daarna nog twijfels of heb je andere vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via nummer 088 - 880 95 00 of stel je vraag via het serviceformulier.

Heuts Tuinmeubelen

Naast de verkoop van tuin loungesets biedt Heuts veel andere luxe tuinmeubelen aan, zoals tuintafels, tuinstoelen en bistrosets. Zeker wanneer je een kleine tuin hebt of wanneer je tuinmeubelen zoekt voor het balkon bieden losse tuinmeubelen een praktische oplossing. Alle tuinmeubelen van Heuts op een rijtje:

Voor alle tuinmeubelen geldt dat ze direct uit eigen voorraad thuisbezorgd worden. Bovendien betaal je voor bestellingen boven de 50 euro geen verzendkosten. Ook heb je de keuze om je bestelling gratis af te halen in één van onze 23 afhaalfilialen.