Bistro- en Balkonset

Bistro- en Balkonset

Lekker buiten een hapje eten met zijn tweeën of een plekje nodig om in de tuin te kunnen werken? Dan zijn onze bistrosets de oplossing. Een bistroset is door het compacte formaat ook geschikt om te plaatsen op balkons en in tuinen met een kleiner terras.

Lees meer
Filteren
Geen producten gevonden, neem contact op met onze klantenservice voor alternatieven.

Balkonset kopen

Op zoek naar een compacte tuinset voor op het balkon? Bij Heuts zit je goed met een ruim assortiment balkonsets, en dat voor een scherpe prijs. Bovendien betaal je als Nederlandse klant bij Heuts geen verzendkosten voor bestellingen vanaf 50 euro. Naast bezorgen heb je ook de mogelijkheid om je balkonset gratis af te halen in een van onze winkels.

Voordelen bistroset

Een bistroset is licht, compact en vergt weinig onderhoud. Omdat bistrosets vaak buiten staan, zijn ze gemaakt van weersbestendige materialen. Hierdoor kunnen ze vocht en UV-straling prima verdragen. Voor een langere levensduur raden we echter een tuinmeubelhoes aan. Met name voor de zomermaanden is een hoes prima tegen een regenbui of scherpe UV-straling.

Voor de winter adviseren we om de bistroset binnen op te bergen. Het binnen opbergen van een bistroset zorgt voor een langere levensduur dan wanneer je er een hoes overheen legt in de winter. Daarbij ademt het materiaal van een tuinset niet wanneer deze volledig is afgedekt. Hierdoor kunnen op termijn lelijke (niet-verwijderbare) vochtplekken ontstaan. Bekijk onze kunststof tuinhuisjes wanneer je niet de mogelijkheid hebt om een bistroset binnen op te bergen.

Luxe balkonset

Ben je op zoek naar meer luxe voor je balkon? Neem een kijkje bij onze balkon loungesets. Loungesets bieden meer comfort dan een reguliere balkonset vanwege de dikke loungekussens. Balkon loungesets zijn echter groter dan reguliere sets, waardoor het verstandig is om eerst de oppervlakte van het balkon op te meten alvorens je gaat bestellen.

Ook kun je ervoor kiezen om een modulaire loungeset te nemen. Een modulaire loungeset bestaat uit losse delen die je geheel naar eigen wens samenstelt.

Bistroset aanbieding

Een goedkope bistroset kopen doe je bij Heuts. Mocht je nog meer vragen hebben over de bistrosets kun je altijd contact met ons opnemen, of langs gaan bij een van onze vestigingen. Wellicht zit er nog een mooie bistroset aanbieding voor jou bij! Bekijk ook zeker onze pagina met de laatste tuinmeubel-aanbiedingen.

Heuts tuinmeubelen

Voor je gehele tuin kun je terecht bij Heuts. Naast een groot online tuinmeubel-aanbod vind je bij Heuts ook zwembaden, barbecues en terrasheaters. Net als voor tuinmeubelen zijn deze artikelen verkrijgbaar voor een vaste lage prijs.

Wil je meer te weten komen over Heuts of heb je een dringende vraag? Stel je vraag aan onze klantenservice via het serviceformulier of bel naar 088 - 880 95 00 voor een snel antwoord. Tevens adviseren we om contact op te nemen met de klantenservice wanneer je een product wilt bezichtigen in een van onze filialen, zodat je er zeker van bent dat het op voorraad is in het betreffende filiaal.