Bistrosets

Lekker buiten een hapje eten met zijn tweeën of een plekje nodig om in de tuin te kunnen werken? Dan zijn onze bistrosets de oplossing. Een bistroset is door het compacte formaat ook geschikt om te plaatsen op balkons en in tuinen met een kleiner terras. Daarnaast laten ze zich makkelijk verplaatsen en opbergen doordat ze inklapbaar zijn.

1 product

1 product

Bistroset kopen

Heb je een gezellige tuin, balkon of terras waar een leuke bistroset niet zou misstaan? Kijk dan eens naar het aanbod bistrosets bij Heuts. Een bistroset bestaat uit twee stoelen en een tafel. Een bistroset kopen bij Heuts is niet duur. Creëer eenvoudig een gezellig plekje om heerlijk in het zomerzonnetje te vertoeven. 

Voordelen bistroset

Een bistroset heeft enkele voordelen ten opzicht van bijvoorbeeld een loungeset. Een bistroset neemt namelijk niet zo veel plaats. Bovendien is een bistroset licht van gewicht en daardoor eenvoudig te verplaatsen, ideaal om steeds in het zonnetje te kunnen zitten.

Bistroset aanbieding

Een goedkope bistroset kopen doe je bij Heuts. Naast metalen bistrosets hebben wij ook wicker bistrosets in het assortiment. Mocht je nog meer vragen hebben over de bistrosets kun je altijd contact met ons opnemen, of langs gaan bij een van onze vestigingen. Wellicht zit er nog een mooie bistroset aanbieding voor jou bij!