Tuininrichting

Velen van ons kijken er het hele jaar naar uit. De tuinvoorbereidingen naar de zomer toe! Want wat is er nu leuker dan jouw tuin klaar te maken voor de lente / zomer. Het schoonmaken van de tuin, het planten van nieuwe plantjes en het inrichten van jouw tuin met een mooi loungeset. Kun jij nog wel wat advies gebruiken? Dat komt mooi uit, scroll snel verder en bekijk onze tips & producten.

Tuin inrichting
 • 50+ jaar ervaring
 • Tuingereedschap van hoge kwaliteit
 • Vóór 16u besteld, morgen in huis!

Onkruidbestrijding

Het vervelendste klusje in de tuin: onkruid weghalen. Onkruid groeit het hardst in de periode van maart tot september. De afgelopen jaren zijn veel onkruidbestrijdingsmiddelen verboden en het gebruik van azijn, als onkruidbestrijding, blijkt ook niet zo milieuvriendelijk als wordt gedacht. Helaas is er geen 'makkelijke' oplossing voor het bestrijden van onkruid en zal er altijd werk bij komen kijken. Wij raden aan om gebruik te maken van een onkruidbrander en alles goed bij te houden met de hand, hoe vervelend het ook is!

Hogedrukreiniger schoonmaak

Het is tijd om je terras en tuin weer klaar te maken voor fijne zomeravonden! Maar waar begin je, dat is altijd de vraag. Eigenlijk is dat helemaal geen moeilijke vraag, je begint natuurlijk met het grondig reinigen van je tuin. Met verschillende opzetstukken voor jouw hogedrukreiniger is er een oplossing voor alle oppervlakken die jij graag schoon wil maken met de hogedrukreiniger.

Uitgelichte bewatering

 1. Eurom hogedrukreiniger Force 2200IND
  Onze prijs
  Normale prijs  249,00 Speciale prijs  199,00
  Jouw korting
 2. Eurom hogedrukreiniger Force 2000 (2018 model)
  Onze prijs
  Normale prijs  149,00 Speciale prijs  119,00
  Jouw korting
 3. Eurom hogedrukreiniger Force 1800 (model 2018)
  Onze prijs
  Normale prijs  129,00 Speciale prijs  103,00
  Jouw korting
 4. Eurom hogedrukreiniger Force 2500IND
  Onze prijs
  Normale prijs  299,00 Speciale prijs  239,00
  Jouw korting
 5. Slanghaspel Eurom SL20 Compact
  Onze prijs
  Normale prijs  74,95 Speciale prijs  59,50
  Jouw korting

Gazonbehandeling

Het gazon krijgt tijdens de wintermaanden flink wat te verduren. Het is dus tijd voor een goede behandeling om de conditie van jouw gazon weer optimaal te krijgen. Hoe je dit het best kunt doen?
Begin met het verticuteren van het gazon, de beste periode om dit te doen is april/mei. Door het verticuteren haal je mos en dood gras weg, waardoor het gras weer kan 'ademen'. Verticuteren hoeft slechts 1 tot 2 maal per jaar gedaan te worden. De rest van het seizoen is onderhoud met een grasmaaier voldoende!

De beste grasmaaiers

 1. Gardena Grasmaaier PowerMax 32
  Onze prijs
   100,00
 2. Powerplus grasmaaier benzine POWEG63772
  Onze prijs
   249,00
 3. Gardena turbotrimmer SmallCut 300
  Onze prijs
   39,95
 4. Powerplus Grastrimmer POWEG6015
  Onze prijs
  Normale prijs  29,95 Speciale prijs  24,95
  Jouw korting
 5. Powerplus POWEG8010 Bosmaaier
  Onze prijs
  Normale prijs  139,00 Speciale prijs  125,00
  Jouw korting

Snoeien

Als je wil gaan snoeien is het altijd de vraag of en wanneer het eigenlijk de beste tijd is? Snoeien is zeer belangrijk voor de gezondheid van jouw planten, ze zeggen niet voor niks 'snoeien doet groeien'.

Snoeiregels:

 • Gebruik altijd goed en scherp snoeigereedschap.
 • Nooit snoeien tijdens de vorst
 • Snoeien doe je altijd na de bloei

Nieuwe beplanting

Als de zon vaker doorbreekt en het voorjaar langzaam om de hoek komt kijken, gaat het bij de tuinliefhebbers onder ons langzaam kriebelen. Het liefst halen we zo veel mogelijk plantjes zodat de tuin er gezellig en vrolijk uit ziet. Maar is dit ook wel de beste periode om actief te planten in de tuin? Je voelt het misschien al aankomen, maar het antwoord op deze vraag is nee. De beste periode om te platen is in het najaar! Het meest geschikt is oktober, omdat dan de grond nog warmer is en er voldoende neerslag valt. Nog een laatste tip: plant tijdens de rustperiode van de door jou gekozen planten.

Terrasverwarming

Om zo snel mogelijk van jouw tuin te genieten tijdens het beginnende voorjaar is terrasverwarming absoluut geen overbodige luxe. Vooral in het voorjaar kunnen de temperaturen 's avonds snel zakken, maar natuurlijk ook in het najaar.
Meest gekozen opties:

 • 50+ jaar ervaring
 • Tuingereedschap van hoge kwaliteit
 • Vóór 16u besteld, morgen in huis!

Barbecue

Heerlijke etentjes in eigen tuin en gezellige lange zomeravonden, zijn typerend voor een fijne zomer in eigen tuin. Belangrijk element hiervoor is natuurlijk een bbq. Ons ruime assortiment barbecues biedt voor iedereen de ideale barbecue! We leveren barbecues van de merken:

Bbq toppers

 1. Pure Garden & Living Nevada 3-pits buitenkeuken
  Onze prijs
  Normale prijs  229,00 Speciale prijs  189,00
  Jouw korting
 2. Outdoorchef P-420G Black Gas BBQ
  Onze prijs
  Normale prijs  189,00 Speciale prijs  137,00
  Jouw korting
 3. Weber Bar-B-Kettle Zwart (Ø 57cm) Houtskool BBQ
  Onze prijs
  Normale prijs  199,00 Speciale prijs  169,00
  Jouw korting
 4. Pure Garden & Living Colorado 3-pits buitenkeuken
  Onze prijs
  Normale prijs  349,00 Speciale prijs  244,50
  Jouw korting
 5. Weber Smokey Joe Premium Black (Ø 37cm) Houtskool BBQ
  Onze prijs
  Normale prijs  99,95 Speciale prijs  80,00
  Jouw korting

Tuinmeubelen

Heerlijk van jouw tuin genieten? Tuinmeubelen kunnen dan zeker niet ontbreken! Ons ruime assortiment tuinmeubelen, biedt voor iedere tuin de perfecte oplossing. Of je nu veel of weinig ruimte hebt, voor iedere tuin is er de perfecte set. Wij bieden tuinmeubelen van ons eigen merk Pure Garden & Living. Ons assortiment bestaat uit loungesets, loungebedden, tuinstoelen en tuintafels.

De mooiste tuinmeubelen

 1. Loungeset wicker hoekbank 3-zits zwart Pure Garden & Living
  Onze prijs
  Normale prijs  449,00 Speciale prijs  349,00
  Jouw korting
 2. Cappucino dining loungeset wicker naturel Pure Garden & Living
  Onze prijs
  Normale prijs  799,00 Speciale prijs  649,00
  Jouw korting
 3. Loungeset wicker zithoek bruin Pure Garden & Living
  Onze prijs
  Normale prijs  449,00 Speciale prijs  399,00
  Jouw korting
 4. Loungeset balkon dining loungeset wicker Pure Garden & Living
  Onze prijs
  Normale prijs  399,00 Speciale prijs  299,00
  Jouw korting
 5. Loungeset wicker zithoek zwart Pure Garden & Living
  Onze prijs
  Normale prijs  449,00 Speciale prijs  399,00
  Jouw korting

Beschermd tegen zon & kou

Niets is fijner dan heerlijk genieten van het zomerweer in je eigen tuin. Iedere mooie dag die we hebben, spenderen we het liefst zo lang mogelijk in onze eigen tuin. Alleen tijdens de felle middagzon is het natuurlijk wel fijn om beschutting te hebben in de vorm van een parasol of paviljoen. Een paviljoen is niet alleen fijn tijdens de warme middaguren, maar kan 's avonds ook nog langer de warmte vasthouden waardoor je fijn beschut kunt genieten van de tuin.

Tuinopberging

Al je tuingereedschap in het zicht hebben staan, maakt de tuin een stuk minder gezellig. Tuinbergers en tuinhuisjes bieden hiervoor de perfecte oplossing. Keter biedt praktische en duurzame tuinbergingen, die dankzij het kunststof materiaal onderhoudsvrij zijn!

Heuts gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat
je voor jou relevante aanbiedingen te zien krijgt. Als je verder gaat accepteer je onze cookies. - Lees meer - Verbergen