Pewag Servo 9 Sneeuwkettingen


De Pewag Servo 9 sneeuwkettingen zijn ontwikkeld voor voertuigen met weinig ruimte tussen de band en wielkast. Deze kettingen zijn met name aanbevolen voor auto’s met voorwielaandrijving. De ketting wordt automatisch gespannen, waardoor handmatig naspannen niet meer nodig is. Ga jij voor een goede prijs-kwaliteitverhouding en ultiem gebruiksgemak? Ga dan voor de Pewag Servo 9 kettingen.
Lees meer
Sneeuwkettingen
Schneeketten
Chaînes à neige
Cadenas de nieve
Filteren

13-13 van 13

Pagina
  1. Pewag Servo 9 RS9 80 sneeuwketting (2 stuks)
    Onze prijs
    Adviesprijs 208,75 128,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst

13-13 van 13

Pagina
Catene da neve
Filteren

Ultiem gebruiksgemak

Pewag Servo 9 - Een sneeuwketting waar de ervaren wintersporter op kan vertrouwen! De innovatieve en gepatenteerde Pewag Servo 9 kettingen beschikken over 9 mm vrije ruimte tussen het wiel en de wielkast. De sneeuwketting biedt extra grip en comfort onder alle weersomstandigheden. Deze ketting wordt automatisch gespannen, waardoor handmatig naspannen niet meer nodig is. Bovendien is de ketting eenvoudig te demonteren dankzij de speciale sluiting aan de achterzijde. Wij adviseren om het omleggen van de sneeuwkettingen thuis een keer te oefenen op een droge ondergrond.

Over Pewag

Geïnspireerd door innovatie ontwikkelt Pewag kettingen die onder alle weersomstandigheden een maximum aan veiligheid en comfort bieden, zodat je altijd veilig onderweg bent. Dankzij de betere grip bij sneeuw en ijs neemt de tractie toe en wordt de remweg korter. Bovendien worden Pewag sneeuwkettingen niet alleen in winterse omstandigheden gebruikt. Ook in modder en zand doen deze sneeuwkettingen het bijzonder goed. 


Dit merk is verkrijgbaar in diverse modellen met ieder hun eigen kenmerken en zijn geschikt voor personenauto’s of zwaardere voertuigen zoals SUV’s, MPV’s, bestelbusjes of 4x4’s. Alle modellen zijn gemakkelijk te monteren, demonteren en zijn bovenal betaalbaar.

Pewag Servo 9 kopen?

Bij het kopen van sneeuwkettingen ontstaan er vaak onduidelijkheden en vragen, dat begrijpen wij best. Op onze adviespagina’s vind jij alle antwoorden op de vragen die je hebt. Maak ook gebruik van de handige sneeuwkettingconfigurator. Voer de breedte van de band, de hoogte / breedteverhouding en de inch maat van de velg in, en ontdek welke sneeuwkettingen geschikt zijn voor jouw auto.