De meubel specialist van Nederland!

Op zoek naar de juiste meubels voor in huis? Bij het uitzoeken van meubels zijn eigenlijk 4 dingen heel erg belangrijk, dit zijn: comfort, kwaliteit, prijs & design. Hier hebben wij bij Heuts dan ook rekening mee gehouden. Meubels die comfortabel zitten, mooi uit zien en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding hebben, die meubels vind je bij Heuts.nl.

Met een breed assortiment aan slaapbanken, hoekbanken en fauteuils kun je bij Heuts altijd het goede product vinden voor een gunstige prijs. De meubels bieden extra comfort en zijn een stijlvolle inrichting voor je huis. Het inrichten van je huis moet leuk en vooral niet te prijzig zijn.

MeubelsMeubels

Assortiment meubels

Slaapbanken

Op zoek naar een bank die ook gebruikt kan worden als bed? Dan biedt een slaapbank de oplossing! Een goedkope slaapbank voor de kleinere slaapkamer of een studentenkamer. Door de uitklapsystemen van de slaapbanken zijn deze ideaal voor kleinere ruimtes. Onverwacht bezoek dat blijft slapen? Klap de slaapbank uit en er is meteen een slaapgelegenheid.

Bekijk ons assortiment slaapbanken.

2-persoons slaapbank2-persoons slaapbank
relaxfauteuilrelaxfauteuil

Relaxfauteuils

Op zoek naar een comfortabele relaxstoel? Dan bieden relaxfauteuils de oplossing om je avonden een stuk aangenamer te maken. Heerlijk wegdoezelen na een lange dag werken. Enkele relaxfauteuils beschikken over elektrisch verstelbare rug- en voetsteun en zijn geschikt om je avonden in door te brengen. Daarnaast hebben we de flexibelere draaifauteuil die je elke gewenste kant op kunt draaien. 

Bekijk ons assortiment relaxfauteuils.

Meubel specialist

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Populaire modellen

Banken

Online je nieuwe bankstel bestellen? Neem dan eens een kijkje in het assortiment banken van Heuts.nl. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele 2-zits bank, een moderne 2,5-zits bank of een ruime 3-zits bank, bij Heuts.nl heb je ruime keuze. Zowel stoffen- als leren banken in verschillende modellen en stijlen.

Hoekbanken

Toch op zoek naar een ruimere bank? Dan is een hoekbank wellicht de oplossing. Een hoekbank is ook perfect om de ruimte ideaal me te benutten. Wij hebben moderne hoekbanken in verschillende kleuren & stijlen met zowel de chaise longue aan de linkerkant als aan de rechterkant. De hoekbanken variëren in prijs en uitvoering, dus er is ieder wat wils.

Fauteuil

Een leuke fauteuil of een relaxfauteuil om de inrichting mee af te maken. Vaak is de woonkamer net iets te klein voor nog een bankstel, dan biedt een fauteuil een mooi alternatief. Een relaxfauteuil met een voetenbank of een relaxfauteuil die met afstandbediening naar eigen comfort is in te stellen. Een sta op stoel is geschikt indien je ondersteuning nodig hebt bij het opstaan uit de stoel.

 

Graag zetten wij de voordelen van bestellen bij Heuts voor je op een rijtje:

  • Keuze uit bezorging of gratis ophalen in één van onze 14 winkels
  • Eenvoudig retourneren
  • Thuiswinkel waarborg lid