Tafels

Tafels zijn onmisbaar in ieder interieur en zijn bepalend voor de sfeer in je woning. Zo heb je bijvoorbeeld eettafels om gezellig aan te dineren of een spelletje op te spelen. Ben je op zoek naar een nieuwe bijzettafel voor bij de bank? Ook die kan je bij Heuts vinden.

Lees meer
Filteren

37-44 van 44

Pagina

37-44 van 44

Pagina

Tafel kopen

Een tafel is een veelzijdig meubelstuk. Je kan het bijvoorbeeld gebruiken om gezellig te dineren met de familie, spelletjes op te spelen of gewoon om samen te komen en te kletsen. Tafels zijn beschikbaar in veel verschillende vormen, maten en materialen, waardoor er voor elke kamer, stijl en interieur wel iets beschikbaar is.

Soorten tafels

Er zijn verschillende soorten tafels die verschillende functies hebben. Zoek je een tafel om gezellig aan te dineren? Bekijk dan onze eettafels. Heb je een klein tafeltje voor bij de bank nodig? Dan kunnen onze bijzettafels interessant zijn. Zoek je een iets grotere tafel voor bij de bank waarop je iets meer kwijt kan? In dat geval is een salontafel een goede optie. Als je een leuk decoratief tafeltje zoekt om bijvoorbeeld planten op te zetten, dan hebben wij ook plantentafels in ons assortiment. Wij bieden onze bijzettafels aan als losse tafels, maar ook als een set van 2 of 3.