• Let op: vanwege het coronavirus hebben wij moeten besluiten onze fysieke winkels te sluiten.
    Online bestellingen worden nog steeds verwerkt en thuis bezorgd. Lees meer >
Sneeuwkettingen
Schneeketten
Chaînes à neige
Cadenas de nieve
Catene da neve

Klacht of fout melden

Wij doen er alles aan om u jouw bestelling naar wens te leveren. Ondanks onze inzet kan het voorkomen dat u toch niet tevreden bent over de door ons geboden producten of service. In dat geval horen wij dit graag van u. Ten eerste kunnen wij uw ontevredenheid dan wegnemen en het vertrouwen dat u heeft in ons weer herstellen. Daarnaast houdt feedback van klanten ons scherp. Ook als uw klacht onze partners PostNL, Lemmens Transport / Thijs logistiek of MultiSafePay betreft horen wij dit graag. Wij vertrouwen op de goede service die wij met deze partijen afgesproken hebben, maar mocht deze niet geboden worden dan kunnen wij hier maatregelen tegen nemen.

Klacht indienen:

Als u een klacht heeft over onze producten of dienstverlening dan kunt u dit kenbaar maken via ons serviceformulier. U ontvangt geen ontvangstbevestiging. Binnen 7 werkdagen krijgt u een inhoudelijke reactie op uw klacht en we streven er altijd naar om een passende oplossing te bieden. 

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.degeschillencommissie.nl).
Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=NL)

Heeft dit geholpen? Jij zei "Ja" Jij zei "Nee" Ja |  Nee (18% van de bezoekers vonden dit waardevol)