Sneeuwkettingen
Schneeketten
Chaînes à neige
Cadenas de nieve
Catene da neve

Bezorging pallet

Op werkdagen voor 16:00u besteld, de volgende werkdag in huis*

*Ons streven voor de bezorging van grote en zware bestellingen is: op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis, mits dit anders staat vermeld op onze website, bij ieder artikel staat een levertijd vermeld. Let op: Tijdens drukte kan de levering 2 tot 4 werkdagen in beslag nemen. Wanneer dit het geval is, wordt dit gecommuniceerd via de bevestigingsmail en op onze website.
U ontvangt van onze transporteur een email en hier kunt u de gewenste datum aangeven welke u graag uw bestelling zou willen ontvangen. Heeft u voor 16.00uur besteld dan en wilt de dag erna uw bestelling ontvangen dan dient u voor 16.15uur te reageren op de e-mail die u van onze transporteur ontvangt.
Reageert u niet voor 16.15uur en lukt het niet om een afleverafspraak te maken, dan wordt de levering een dag opgeschoven.

Grote en zware producten goed bezorgd

We kunnen niet alle bestellingen via Post NL bezorgen. Artikelen die groter zijn dan 175 x 78 x 58 en zwaarder zijn dan 31,5 kg zijn te groot/zwaar om als pakket verstuurd te worden. Dit geldt o.a. voor de Ultra Frame zwembaden. Scooters kunnen helaas niet verzonden worden en kunnen alleen afgehaald worden in een van onze filialen

Kosten van verzending

  • Nederland: Afhankelijk van de grote en het gewicht van jouw bestelling bedragen de verzendkosten bij verzending binnen Nederland €29,95 / €39,95 / €49,95 
  • België: Voor België gelden andere bezorgkosten. 
    Afhankelijk van de grote en het gewicht van jouw bestelling bedragen de verzendkosten €39,95 / €49,95 / €59,95 
  • De bezorgkosten zijn zichtbaar in de winkelwagen, jij komt nooit voor verrassingen te staan.
  • Bij Heuts.nl wordt een bestelling boven de €50,- altijd gratis verzonden.

Service bij bezorging door onze transporteur

  • Zodra jouw bestelling bij ons binnenkomt geven wij deze door aan onze transporteur. U ontvangt aansluitend een email van onze transporteur. In de email staat een leverafspraak link waarmee een u de gewenste afspraak kunt maken. Onze transporteur coördineert de verzending van de grote en zware bestellingen. 
  • Heeft u voor 16.00u besteld dan en wilt de dag erna uw bestelling ontvangen dan dient u voor 16.15uur te reageren op de e-mail die u van onze transporteur ontvangt.
  • Reageert u niet voor 16.15uur en lukt het niet om een afleverafspraak te maken, dan wordt de levering een dag opgeschoven.
  • Op de afgesproken datum komt de chauffeur van onze transporteur bij jou langs om de bestelling te bezorgen.  


Voorwaarden bezorgafspraak
Bij de grote/zware artikelen is het belangrijk dat je ervoor zorgt er op de afgesproken datum iemand aanwezig is om de goederen in ontvangst te nemen. Is dit niet het geval dan zijn wij helaas genoodzaakt om de bezorgkosten voor de extra bezorging door te berekenen. Let op: goederen worden bezorgd tot aan de voordeur.

Heeft dit geholpen? Jij zei "Ja" Jij zei "Nee" Ja |  Nee (50% van de bezoekers vonden dit waardevol)
Heuts gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat
je voor jou relevante aanbiedingen te zien krijgt. Als je verder gaat accepteer je onze cookies. - Lees meer - Verbergen