Sneeuwkettingen
Schneeketten
Chaînes à neige
Cadenas de nieve
Catene da neve

Bezorging pallet

Actuele levertijd; ca 2-4 werkdagen*

*Ons streven voor de bezorging van grote en zware bestellingen is: levering binnen 1-2 werkdagen, mits dit anders staat vermeld op onze website. Bij ieder artikel staat een levertijd vermeld. 

Je ontvangt van onze transporteur een e-mail om de gewenste datum aan te geven wanner je graag je bestelling zou willen ontvangen. Reageer zo snel mogelijk op deze mail om van een snelle levering te kunnen profiteren.

Grote en zware producten goed bezorgd

We kunnen niet alle bestellingen via Post NL bezorgen. Artikelen die groter zijn dan 175 x 78 x 58 en zwaarder zijn dan 31,5 kg zijn te groot/zwaar om als pakket verstuurd te worden. Dit geldt o.a. voor de Ultra Frame zwembaden. Scooters kunnen helaas niet verzonden worden en kunnen alleen afgehaald worden in een van onze filialen

 

Kosten van verzending

  • Nederland: Afhankelijk van de grote en het gewicht van jouw bestelling bedragen de verzendkosten bij verzending binnen Nederland €29,95
  • België: Voor België gelden andere bezorgkosten.  Afhankelijk van de grote en het gewicht van jouw bestelling bedragen de verzendkosten €39,95

De bezorgkosten zijn zichtbaar in de winkelwagen, jij komt nooit voor verrassingen te staan.
Bij Heuts.nl / Top-zwembadshop.nl wordt een bestelling boven de €50,- altijd gratis verzonden binnen Nederland.

 

Service bij bezorging door onze transporteur

  • Zodra jouw bestelling bij ons binnenkomt geven wij deze door aan onze transporteur. Je ontvangt aansluitend een e-mail van onze transporteur. In de e-mail staat een leverafspraak link waarmee een u de gewenste afspraak kunt maken. Onze transporteur coördineert de verzending van de grote en zware bestellingen. 
  • Heb je  voor 16.00u besteld dan, reageer dan voor 16.00uur te reageren op de e-mail die je van onze transporteur ontvangt.
  • Reageer je niet voor 16.00uur en lukt het niet om een afleverafspraak te maken, dan wordt de levering een dag opgeschoven.
  • Op de afgesproken datum komt de chauffeur van onze transporteur bij jou langs om de bestelling te bezorgen.  

Let op: woon je in België? Dan krijg je geen mail maar een telefoontje om de levering in te plannen. 


Voorwaarden bezorgafspraak
Bij de grote/zware artikelen is het belangrijk dat je ervoor zorgt er op de afgesproken datum iemand aanwezig is om de goederen in ontvangst te nemen. Is dit niet het geval dan zijn wij helaas genoodzaakt om de bezorgkosten voor de extra bezorging door te berekenen. Let op: goederen worden bezorgd tot aan de voordeur.

Feestdagen
Wanneer een feestdag op een doordeweekse werkdag valt, wordt deze niet als werkdag meegeteld. Dit geldt ook voor palletzendingen naar het buitenland. Je pakket wordt dan niet de volgende dag bezorgd. 

De eerstvolgende feestdagen zijn:

Voor Nederland:

27 april - Koningsdag
5 mei - Bevrijdingsdag
21 mei - Hemelvaart
1 juni - Pinkstermaandag

Voor België:

1 mei - Dag van de arbeid
21 mei - Hemelvaart
1 juni - Pinkstermaandag

Heeft dit geholpen? Jij zei "Ja" Jij zei "Nee" Ja |  Nee (57% van de bezoekers vonden dit waardevol)