Santa's kerstcadeaushop

Als je aan december denkt, denk je natuurlijk ook aan kerst. Kerst staat in het teken van gezellig samen zijn, eten, drinken maar ook, niet te vergeten, cadeautjes! Voor mij is het geen uitdaging het juiste cadeau te vinden. Daarom heb ik een leuke selectie voor hem, haar en kinderen gemaakt om je op weg te helpen. 

Autovakantie

Voor hem

Mannen houden over het algemeen wel van een stoere kerst. Geen tierlantijntjes, maar coole gadgets of bruikbare cadeaus die het hele jaar meegaan. Mijn selectie voor hem bestaat dan ook uit cadeaus geschikt voor de auto of bbq.

Voor haar

Er is geen plek zoals thuis, mits je huisje de nodige luxe en versieringen heeft natuurlijk! Speciaal voor haar heb ik de leukste cadeautjes voor binnenshuis geselecteerd. Van handige huishoudelijke apparaten tot leuke woondecoratie, je vindt ze hier.

Voor kinderen

Het leukste wat een kind kan krijgen met Kerst blijft toch speelgoed. Ik leg al jaren de leukste speelgoedartikelen onder de boom en die vallen altijd in de smaak! Hieronder vind je de meest gevraagde artikelen op de kerstverlanglijstjes.

  • Cadeaus door Santa uitgezocht
  • De beste kerstversiering
  • Vóór 16u besteld, morgen in huis!