Gardena classic besproeiingspomp 3000/

Onze prijs
 98,20
Tijdelijk niet beschikbaar

Bekijk hier de winkelvoorraad.

De getoonde voorraad is een indicatie, uitsluitend filialen met voorraad worden getoond. Online geplaatste bestellingen kunnen worden afgehaald in onze filialen. Kies hiervoor de optie "afhalen in een filiaal" bij de bezorgmethode.

Al 60 jaar vertrouwd

14 dagen herroepingsrecht

Heuts beoordeling

Beschrijving

GARDENA Classic besproeiingspomp 3000/4 compleet Complete set met 20m 13mm (1/2")-slang met armaturen en 3,5 m aanzuiggarnituur. 4-kleuren displaydoos.

De compacte Gardena Besproeiingspomp 3000/4 is het optimale instapmodel en kan worden gebruikt voor uiteenlopende doeleinden. Door het grote zuigvermogen en de hoge druk is deze pomp ideaal voor besproeiing, drukverhoging of het over- of verpompen van kraan-, regen- of chloorwater voor zwembaden. De pomp is licht en robuust, en eenvoudig in gebruik. Een grote vulopening maakt het vullen van de pomp voor het eerste gebruik eenvoudig en dankzij een ergonomische handgreep is de pomp eenvoudig te verplaatsen. De rubberen voetjes zorgen dat de pomp stabiel staat en met een laag geluidsniveau werkt. Ter bescherming van de pomp tegen vorst en dus schade is de pomp voorzien van een aftapschroef voor het aftappen van het achtergebleven water in de pomp. Voor een lange levensduur vertrouwt Gardena op hoogwaardige materialen. De keramische bescherming en een dubbele afdichting tussen de motor en het loopwerk van de pomp zorgen voor een veilige werking en voorkomen schade aan de pomp. Een thermische beveiligingsschakelaar beschermt de motor tegen overbelasting. Let op: pompen van Gardena zijn niet geschikt voor het verpompen van zout water, agressieve of licht ontvlambare middelen of voedingsmiddelen.

 

  • Opvoerhoogte: 36 m / 3.6 bar
  • Zelfaanzuighoogte: 7 m
  • Capaciteit: 3.100 l/uur

Specificaties

Meer informatie
Artikelnummer007735541
MerkGardena
KleurTurquoise
Leverancierscode1717-20
EAN-code4078500171700
Gewicht (kg)6,5

Afmetingen

Kabellengte (meter)1,5

Capaciteit

Vermogen (watt)600

Accessoires

AccessoiresTuinsproeier

Verpakking

Aantal dozen0