Fietsendrager mountainbike

Bezoek jij graag de gaafste singletracks en de mooiste onverharde wegen op de mountainbike? Dan is het natuurlijk handig als je jouw mountainbike mee kunt nemen op de auto, zodat je grote afstanden kunt overbruggen. Fietsendragers voor mountainbikes zijn geschikt voor bredere wielen. Je monteert deze op het dak, de trekhaak of de achterklep.

Lees meer
Filteren
Filteren

49-60 van 68

Pagina
  1. Atera Genio Pro Advanced 2 fietsendrager
    Onze prijs
    799,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  2. Atera Strada Sport Black 3 fietsendrager
    Onze prijs
    548,99
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  3. Atera Strada E-Bike Black 2 fietsendrager
    Onze prijs
    498,99
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst

49-60 van 68

Pagina

Fietsendrager voor mountainbikes kopen

Wil jij lekker met de mountainbike crossen door verschillende bossen en ook een keer verder weg met de mountainbike om nieuwe prachtige routes te ontdekken? Of wil je de mountainbike meenemen op vakantie zodat je ook daar door de prachtige omgeving kan fietsen? Dan is dat nu mogelijk met onze fietsendragers die uitermate geschikt zijn voor het transporteren van (meerdere) mountainbikes. 

Alle fietsendragers bij Heuts zijn makkelijk te monteren op de trekhaak van de auto. Thule Easyfold XT fietsendragers zijn volledig inklapbaar en ontzettend envoudig in gebruik. Heb je meer behoefte aan een fietsendrager met een betere prijs-kwaliteitverhouding, dan zijn de Pro-User Diamant fietsendragers de perfecte fietsendragers voor jou! Deze zijn ook volledig inklapbaar en kunnen gemakkelijk gemonteerd en ook weer gedemonteerd worden. 

De fietsendragers beschikken vrijwel allemaal over een handige kantelfunctie, dit betekent dat je bij de meeste fietsendragers 'gewoon' toegang hebt tot je kofferbak ook al is de fietsendrager al op de trekhaak gemonteerd.

Heb je niet de beschikking over een trekhaak? Dat maakt niet uit! Heuts heeft namelijk ook fietsendragers voor mountainbikes die niet geschikt zijn voor een trekhaak. Heuts heeft verschillende dak fietsendragers en achterklep fietsendragers die ervoor zorgen dat je ook zonder trekhaak uitstekend mountainbikes kan vervoeren.