Fietsendrager elektrische fiets

Met een fietsendrager voor elektrische fietsen neem je jouw e-bike eenvoudig mee op vakantie. Deze fietsendragers zijn, vanwege het laadvermogen, uitermate geschikt voor het vervoeren van, vaak toch wat zwaardere, elektrische fietsen. Ook is er meer afstand tussen de wielgoten, waardoor de bredere frames makkelijk passen.

Lees meer
Filteren
Filteren

37-48 van 51

Pagina
  1. Atera Strada E-Bike Black 2 fietsendrager
    Onze prijs
    498,99
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst

37-48 van 51

Pagina

Fietsendrager elektrische fiets kopen

Zou je graag eens wat verder weg willen gaan met je elektrische fiets? Of zelfs op vakantie meenemen? Dat kan nu met onze fietsendragers die speciaal gemaakt zijn voor zwaardere en grotere fietsen!

Al onze fietsendragers zijn eenvoudig te monteren op de trekhaak van jouw auto. Thule EasyFold fietsendragers zijn opvouwbaar en daardoor zeer eenvoudig in gebruik, zowel gemonteerd als gedemonteerd. Thule VeloSpace fietsendragers beschikken over extra ruimte tussen de wielgoten, waardoor er genoeg ruimte is voor elektrische fietsen met een breed frame. Pro-User Diamant fietsendragers worden gekenmerkt door de uitsteken prijs-kwaliteitverhouding. De Pro-User Diamant Bike Lift beschikt zelfs over een liftfunctie, waarmee je jouw elektrische fietsen heel eenvoudig op de fietsendrager plaatst. Ook de Hapro Atlas 2 Premium is speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van elektrische fietsen en heeft een laadvermogen van 60 kg.

Al onze fietsendragers hebben een kantelsysteem, waardoor de kofferbak altijd goed bereikbaar blijft, zonder dat de fietsen hiervoor gedemonteerd hoeven te worden. Bij veel fietsendragers is het mogelijk om een oprijgoot aan te schaffen. Met een oprijgoot rijd je jouw fietsen eenvoudig op de fietsendrager.