Thule FastRide 564 Dak Fietsendrager

Onze prijs
Normale prijs  162,95 Speciale prijs  158,99
Jouw korting
Tijdelijk niet beschikbaar

We zijn geopend om te winkelen op afspraak en bestellingen af te halen

De getoonde voorraad is een indicatie. Meer over de afhaalmogelijkheden en hoe je een winkelafspraak kunt maken vind je hier. Alleen online bestelbare artikelen kunnen bezorgd worden.

Al 60 jaar vertrouwd

14 dagen herroepingsrecht

Beschrijving

Thule FastRide 564 Dak Fietsendrager

Vervoer eenvoudig fietsen met de Thule FastRide 564 dak fietsdrager. De Thule Fastride 564 is een fietsendrager voor op het dak die speciaal geschikt is voor de sportieve fietser. Op de drager monteer je eenvoudig fietsen met een steekas of standaardfietsen aan de vorkadapter op de grond. Uitermate geschikt voor fietsen met schijfremmen.

De FastRide 564 is compatibel met alle Thule dragersystemen en de meeste fabrieksdragers.

Montage eenvoudig gemaakt
De fiets glijdt in de drager op een geleide track op de vorkadapter en klikt op zijn plaats. De drager met vorkmontage is gemakkelijk en veilig te monteren dankzij hoorbare en zichtbare confirmatie van correcte montage. De Thule FastRide 564 is te monteren op alle Thule dragersystemen, ronde stangen en de meeste fabrieksdragers. 

Ultiem gebruiksgemak
Plaats gemakkelijk standaardfietsen met snel te koppelen naven van 9 mm. Met een extra adaptar passen ook fietsen met steekassen van 9-15 mm en fietsen met steekassen van 20 x 110 mm. De drager is gemakkelijk te verplaatsen van de ene kant van je auto naar de andere. De verstelbare beschermende wielriem houdt het achterwiel stevig op zijn plaats. Verwijder fietsen gemakkelijk uit de drager dankzij een ontgrendelhendel. Ook worden fietsen veilig geplaatst dankzij de koppelbegrenzer die klikt wanneer de optimale grip is bereikt. 

Voordelen
Ben je nog niet helemaal zeker of de Thule FastRide 564 wel de juiste fietsendrager is voor jou? Bekijk dan hieronder de productvideo en laat je overtuigen van de vele gebruiksvriendelijke eigenschappen. 


Heb je nog vragen over dit product of over iets anders, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Specificaties

Meer informatie
Artikelnummer021259557
MerkThule
ModelThule FastRide
TypeFastRide 564
UitvoeringDak
KleurZwart
Leverancierscode564001
EAN-code091021560840
Garantie5 Jaar
VoertuigAuto

Capaciteit

Aantal fietsen1 fiets
Maximum laadvermogen (kg)18
Maximum gewicht per fiets (kg)18

Geschikt voor

E-bikeNee
StadsfietsJa
RacefietsJa
MountainbikeJa
KinderfietsNee
FatbikeNee

Afmetingen

Afmetingen (cm)135 x 22 x 9,2