• De levertijd van online bestellingen is op dit moment langer dan je van ons gewend bent Lees meer >

Bosal Fietsendrager

Een Bosal fietsendrager is de perfecte oplossing als jij een of meerdere fietsen, voornamelijk e-bikes, mee wilt nemen als je met de auto op pad gaat. De Bosal fietsendragers die wij aanbieden zijn namelijk te monteren op de trekhaak en kunnen 1 tot 3 fietsen vervoeren. Alle Bosal modellen kunnen maximaal 2 e-bikes vervoeren.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bosal fietsendrager kopen

De Bosal fietsendrager staat bekend om zijn hoge draagvermogen, eenvoudige montage en gebruiksgemak. Ons Bosal fietsendrager assortiment bestaat uit de complete Bosal Traveller serie en de Bosal Tourer. Deze hele serie bestaat uit trekhaak fietsendragers die allemaal een maximaal draaggewicht van 60 kg hebben. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor het vervoer van e-bikes. Uiteraard zijn deze fietsendragers ook geschikt voor stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes.

De montage van de Bosal fietsendrager op de trekhaakkogel verloopt zeer eenvoudig dankzij de gebruiksvriendelijke snelkoppeling. Je plaatst de fietsendrager simpelweg op de trekhaakkogel en klemt deze dan vast door middel van een hefboomfunctie. Daarna kun je de fietsen gemakkelijk met de optionele oprijgoot op de fietsendrager rijden en ze dankzij de afneembare framehouders zeer eenvoudig vast zetten.

De modellen die wij aanbieden zijn geschikt voor 2 of 3 fietsen en beschikken over een speciale dubbele stekker aansluiting. Hierdoor kun je de Bosal fietsendragers dus op alle auto’s monteren zonder een verloopstekker te gebruiken. Het voordeel van een 13 polige stekker aansluiting is dat de achteruitrijverlichting en het mistlicht ingeschakeld en gebruikt kunnen worden. Daarnaast zijn alle Bosal fietsendragers voorzien van een handig kantelsysteem, waardoor de bagageruimte van je auto altijd goed bereikbaar blijft, zelfs wanneer de fietsen nog op de drager staan!