Fietsendrager 3 fietsen

Met een fietsendrager voor 3 fietsen neem je heel eenvoudig 3 fietsen mee op je gezinsuitje of vakantie. De fietsendrager voor 3 fietsen is bijna altijd een trekhaak fietsendrager en vaak kunnen er ook elektrische fietsen op vervoerd worden. Dit moet je wel altijd even nakijken in de specificaties. Sommige fietsendragers kun je zelfs uitbreiden, waardoor het vervoeren van 4 fietsen mogelijk wordt gemaakt.

Lees meer
Filteren
Filteren

13-20 van 20

Pagina
  1. Atera Strada Sport Black 3 fietsendrager
    Onze prijs
    548,99
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  2. Fiamma Carry Bike Caravan XL Pro300 Fietsendrager
    Onze prijs
    463,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst

13-20 van 20

Pagina

Fietsendrager 3 fietsen

Fietsendragers voor 3 fietsen zijn ideaal voor gezinsuitjes of –vakanties. Een fietsendrager geeft je de mogelijkheid je eigen fietsen mee te nemen naar mooie natuur gebieden waar heerlijk gefietst kan worden. Hartstikke gezellig voor activiteiten met je gezin, familie of vriendengroep! Naast natuuractiviteiten is het meenemen van eigen fietsen voor stedelijke gebieden ook erg handig en leuk. Het meenemen van de fiets op een fietsdrager biedt je de mogelijkheid brandstof te besparen en milieubewust bezig te zijn door de auto te laten staan. Ook zorgt het gebruiken van fiets als alternatief voor de auto voor lichamelijke oefening, het is dus ook nog eens hartstikke gezond! Met de fietsendrager voor 3 fietsen kun je voor 3 personen aan fietsen meenemen waardoor je een gezellige groepsactiviteit creëert.

Ga je met z'n tweeën op reis en wil je maar twee fietsen meenemen? Dan volstaat een fietsendrager voor 2 fietsen natuurlijk! Ook deze bieden wij aan in ons assortiment, evenals fietsendragers voor 1 fiets, fietsendragers voor op het dak en trekhaak fietsendragers.

Fietsendrager 3 fietsen: trekhaak bevestiging

De fietsendrager voor 3 fietsen is praktisch en makkelijk aan te sluiten op de trekhaak van je auto. De trekhaak fietsendrager biedt garantie voor stevigheid, veiligheid en het probleemloos vervoeren van je fietsen. Door het kantelbare systeem waarover de meeste fietsendragers beschikken hoef je onderweg niet bang te zijn dat je niet bij of in je kofferbak komt: eenvoudig kantelen en de kofferbak is makkelijk te bereiken!

Heuts heeft een uitgebreid assortiment aan fietsendragers met een ruime keus aan modellen en merken. De fietsdragers die wij aanbieden vallen in verschillende prijsklassen en hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Fietsendrager 3 fietsen: achterklep bevestiging

Heb jij geen trekhaak maar wil je toch 3 fietsen vervoeren met jouw auto? Bekijk dan eens de achterklep fietsendragers. Achterklep fietsendragers zijn een goed alternatief voor trekhaakfietsendragers en zijn eenvoudig en snel te monteren op de achterklep van je auto.