Fietsendrager 1 fiets

Ben jij op zoek naar een fietsendrager om 1 fiets op te vervoeren? Bij Heuts vind je een ruim assortiment fietsendragers voor 1 fiets. Je monteert deze op de trekhaak of op het dak.
Lees meer
Filteren
Filteren

13-13 van 13

Pagina

13-13 van 13

Pagina

Fietsendrager voor 1 fiets

De fietsendrager voor 1 fiets is ideaal voor het vervoeren van je fiets. Ben je van plan om fietstochtjes te gaan maken, dan is een fietsdrager de oplossing om dit plan te verwezenlijken. Met gemak kun je plekken opzoeken waar heerlijk gefietst en genoten kan worden van de omgeving. Naast natuuractiviteiten is het meenemen van eigen fietsen voor stedelijke gebieden ook erg handig en leuk om de gebieden te verkennen. Het meenemen van de fiets met een fietsdrager biedt je de mogelijkheid brandstof te besparen en milieubewust bezig te zijn door de auto te laten staan én zorgt voor lichamelijke oefening, het is dus ook nog eens hartstikke gezond!

Fietsendrager 1 fiets: dak bevestiging

De fietsendrager voor 1 fiets is praktisch en makkelijk te monteren op het dak van je auto. De fietsdrager dak biedt garantie voor stevigheid, veiligheid en het probleemloos vervoeren van je fiets. Heuts heeft een uitgebreid assortiment aan fietsdragers met een ruime keus. De fietsdragers die wij aanbieden zijn uit verschillende prijsklassen en hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. 

Fietsendrager 1 fiets: trekhaak bevestiging

Er zijn ook fietsendragers voor 1 fiets verkrijgbaar die je op de trekhaak monteert. Het voordeel van een fietsendrager trekhaak ten opzichte van een fietsdrager dak is dat deze aerodynamischer is, waardoor dit gunstiger is voor het brandstofverbruik. Verder is dit ook praktischer bij het inrijden van lage tunnels.