Festival

Het festivalseizoen is weer officieel geopend. Binnenkort staan onder andere Pinkpop, DefQon, Awakenings, Rock Werchter, Tomorrowland en Solar op het programma. Ben jij van plan deze zomer een of misschien wel meerdere festivals te bezoeken? Dan ben je bij Heuts aan het juiste adres voor al jouw festivalbenodigdheden! Van een pop-up tent tot een opblaasbare eenhoorn en van een houtskool barbecue tot een drijvende koelbox!

Festival
 • 50+ jaar ervaring
 • Goed voorbereid naar een festival
 • Thuisbezorgd of afhalen

Kampeertenten

Ga jij naar een meerdaags festival? Dan is de kans groot dat jij in een kampeertent zal overnachten. Een pop-up tent is zeer gemakkelijk en snel op te zetten, waardoor jij langer kunt genieten van het festival zelf. Wil jij met meerdere personen in één tent overnachten? Wij bieden kampeertenten aan tot wel 6 personen.

Kampeertenten

Uitgelichte Kampeertenten

Fietsendragers

Luchtbedden & pompen

Na een goed feestje is het belangrijk om comfortabel te slapen. De luchtbedden van Intex staan bekend om hun kwaliteit. Deze luchtbedden krijg je bij ons altijd voor de laagste prijs! Daarnaast beschikken wij over diverse pompen (zowel hand, voet als elektrisch) die gemakkelijk mee te nemen zijn.

Uitgelichte Luchtbedden

 1. Intex Ultra Plush Queen 2 persoons luchtbed
  Onze prijs
  Normale prijs  89,95 Speciale prijs  47,95
  Jouw korting
 2. Intex Comfort Plush High Rise Queen 2-Persoons Luchtbed
  Onze prijs
  Normale prijs  89,95 Speciale prijs  54,50
  Jouw korting
 3. Intex Deluxe Pillow Rest Raised Queen 2 persoons
  Onze prijs
  Normale prijs  59,95 Speciale prijs  39,75
  Jouw korting
 4. Intex Pillow Rest Raised Queen 2 Persoons luchtbed
  Onze prijs
  Normale prijs  49,95 Speciale prijs  33,50
  Jouw korting
 5. Intex Ultra Plush Twin 1 persoons luchtbed
  Onze prijs
  Normale prijs  79,95 Speciale prijs  42,50
  Jouw korting

Partytenten

Is het festival afgelopen maar heb jij nog wel zin in een feestje? Feest dan nog even door in je eigen partytent. De compacte 3x3 partytenten van het merk Pure Garden & Living zijn gemakkelijk op te zetten en mee te nemen. Deze tenten kunnen ook handig zijn voor het drooghouden van jouw spullen!

Partytenten
Seatzac

Campingstoelen

Heb jij voor of na een hele dag dansen behoefte om even te gaan zitten? Dan kan een campingstoel uiteraard niet ontbreken. De campingstoelen van Coleman zijn gemakkelijk mee te nemen en verkrijgbaar in diverse kleuren. Met een Seatzac ben je overal gegarandeerd van een comfortabele zitplaats!

 • 50+ jaar ervaring
 • Goed voorbereid naar een festival
 • Thuisbezorgd of afhalen

Kleine zwembaden

Tijdens een festival kunnen de temperaturen behoorlijk oplopen. Wat is er dan lekkerder dan af te koelen in jouw eigen zwembad? Speciaal voor festivals hebben wij enkele kleine zwembaden geselecteerd. Deze zwembaden zijn gemakkelijk mee te nemen, op te zetten en af te breken. Je kunt het zwembadje natuurlijk ook altijd gebruiken om je drankjes koel te houden!

kleine-zwembaden
Kampeerspullen

Overige kampeerproducten

Naast een kampeertent en een luchtbed, zijn er nog verschillende andere producten die niet kunnen ontbreken tijdens het kamperen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een slaapzak om een koude nacht te voorkomen of een bolderkar om jouw spullen gemakkelijk over het kampeerterrein te vervoeren.

Top 3 handige festival items

 1. Koelbox 12 liter
  Onze prijs
   14,95
  Op voorraad
  Levering: binnen 1-2 dagen
  Voeg toe aan verlanglijst