Hapro Traxer dakkoffers

De Hapro Traxer dakkoffers zijn de populairste en bestverkochte modellen uit het Hapro assortiment. De Hapro Traxer serie is gemaakt van duurzame materialen, biedt veel extra bagageruimte, heeft geweldige functionaliteiten en zorgt voor maximale veiligheid.
Lees meer
Filteren
Geen producten gevonden, neem contact op met onze klantenservice voor alternatieven.

Hapro Traxer dakkoffer

De Hapro Traxer is de hardloper onder de Hapro dakkoffers. Alleen al kijkend naar het moderne en aerodynamische design van dit model is dat natuurlijk niet meer dan logisch. De Hapro Traxer is vervaardigd uit sterke en duurzame materialen. De ABS/ASA kunststofmaterialen zijn uiterst slagvast en tevens UV-bestendig. Dit betekent dat de dakkoffer zijn originele kleur behoud onder de invloed van licht. De Hapro Traxer is een slim uitgedacht concept. Het biedt namelijk veel extra ruimte, tot wel 75 kg, en zorgt voor een optimaal gebruiksgemak. Het in- en uitladen van je bagage is bijvoorbeeld extra eenvoudig gemaakt dankzij de dubbele functie van de dynamische knikveren. Hierdoor blijft de deksel gemakkelijk open staan terwijl je alle spullen in- of uitlaadt. De Hapro Traxer 6.6 en Hapro Traxer 8.6 hebben nog een extra pluspunt: de dubbelzijdige opening. Je kunt dus aan beide kanten al je bagage in- of uitladen.

Één van de grootste voordelen is het Premium-Fit systeem. Het zorgt namelijk voor een snelle, simpele en tevens veilige bevestiging van de dakkoffer. Met slechts een draai aan de knop bedien je de klemmen die zich stevig vastgrijpen om de dakdragers. Wanneer je een ratelend geluid hoort is de dakkoffer veilig bevestigd en kun je de weg op! Uiteraard is de Hapro Traxer serie gecertificeerd volgens de ISO 11154- en TÜV-veiligheidsvoorschriften. Welk model je ook kiest uit de Hapro Traxer serie, ze worden allemaal gekenmerkt door dezelfde voordelen: ✓ hoogwaardige kwaliteit ✓ aerodynamisch design ✓ optimaal gebruiksgemak ✓ maximale veiligheid

Met de 360-viewer bekijk je online alvast de binnen en buitenkant van de Hapro Traxer modellen. Klik op de knoppen "Openen" en "Sluiten" om het zicht te veranderen.