Trampoline

Ook voor trampolines kunt u terecht bij Heuts. Wij bieden zowel trampolines met net als zonder net aan, en de trampolines zijn daarnaast in verschillende maten verkrijgbaar.

Lees meer
Geen producten gevonden, neem contact op met onze klantenservice voor alternatieven.

Trampolines

Één van de meest dynamische manieren om in de achtertuin of binnen ergens plezier te hebben is door op een trampoline te gaan springen, de middag zal dan zonder verveling voorbij gaan en een lach op iedereen's gezicht toveren. Of het nu een indoor trampoline is, een trampoline met net, een inground trampoline of een flatground trampoline, deze trampolines zijn stevig en bevatten veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat iedereen een leuke ervaring heeft. Kijk eens naar onze hele collectie van buitenspeelgoed en sport artikelen, zoals waterspeelgoed en skelters, waarmee je meerdere opties kan vinden om thuis plezier te hebben.

Wat zijn een paar factoren waar ik aan hoor te denken wanneer ik een trampoline bestel?

Klassieke trampolines zijn een klassieker in de tijd van iemand's jeugd aangezien ze uitgevonden werden in de 1930'er jaren. Ze zijn beschikbaar in een variatie van formaten en stijlen, dus is het belangrijk dat je genoeg ruimte hebt in je tuin om op een veilige manier van een trampoline te genieten. Tevens hebben trampolines een voorgestelde leeftijd, gewicht en vaardigheid niveaus. Dus is het aangeraden om vooral te kijken naar wie de trampoline gaat gebruiken en wat de vaardigheidsniveau is van de gebruikers.

Achtertuin Trampolines voor Plezier

Maak je huis een bestemming voor fun met trampolines. Vele volwassene en kinder trampolines gebruiken een polypropeen spring oppervlak om een goede veerkracht te bieden zodat je de hele dag ervan plezier hebt. Duurzaam gemaakt met zwaar, roestvrij staal waardoor sommige trampolines een hoge gewichtscapaciteit hebben waardoor die geschikt is voor meerdere springers tegelijkertijd. Houdt trampolines in de gaten die je makkelijk in elkaar kan zetten zodat je snel plezier ervan kan hebben. Als je er nog meer plezier van wil hebben, kijk dan voor accessoires die je voor je trampoline kan gebruiken, zoals een ladder en een trampoline beschermrand.

Trampoline met Net voor Veiligheid

Trampolines met net voegen een extra laag veiligheid toe zodat je kinderen de hele dag kunnen springen en spelen zonder de angst om zich te bezeren. Vele van deze soorten veiligheidsnetten dichten de kloof tussen het spring gebied en de veren om te helpen met het voorkomen van dat iemand er doorheen valt. Stretch banden beschermen de veren voor extra bescherming. De netten worden omhoog gehouden met een zware stalen frame en worden beschermd met een schuimen opvulling om je kinderen te beschermen. Aangezien je trampoline onder de hete zon wordt geplaatst, worden vele oppervlakken van een trampoline met UV bescherming bescherming voor de levensduur.

Trampoline Kopen

Trampolines bieden urenlang speelplezier voor uw kind. Een ongeluk zit echter in een klein hoekje bij het springen op een trampoline. Bij Heuts bieden we daarom verschillende trampolines met net en zonder net aan.

Daarnaast zijn de beschermranden van de trampolines belangrijk om nare ongelukken te voorkomen. Omdat de trampoline vaak buiten staat (en daarom sneller slijt), is het belangrijk om jaarlijks te controleren wat de staat van de huidige beschermrand is. Het beste is om dit in het voorseizoen te doen (als de kinderen weer buiten gaan/kunnen spelen). De beschermrand van een trampoline gaat ongeveer 2 à 3 jaar mee. Bekijk onze populaire trampolinerand 305 cm.

Goedkope Trampoline

Bij Heuts bieden we de trampolines in verschillende prijsklassen aan. Daarnaast staat (vaak) per trampoline aangegeven voor welke leeftijdscategorie deze geschikt is. Verder kunt u ervoor kiezen om een inground trampoline (al dan niet met net) te nemen, welke door de meegeleverde haringen ingegraven dient te worden. De andere optie is om een trampoline met een opstapje te nemen, waarbij de trampolines van Berg vaak een trampoline ladder nodig hebben. Tot slot kunt u de trampoline tegen neerslag beschermen met een afdekhoes.