Back to School

Na een zomer vol met plezier, gezelligheid en geen zorgen over school, is het weer tijd om terug te keren naar het normale leven. Back to school & work! Omdat je natuurlijk het liefst zo zorgeloos mogelijk het nieuwe schooljaar start, helpen wij je graag op weg! Check hier of jij alles hebt om goed van start te gaan tijdens je eigen studie of die van je schoolgaande kind(eren).

Back 2 SchoolBack 2 School

Alles om het studiejaar succesvol te starten!

Goed voorbereid naar school

Bij jou thuis bezorgd!

Schoolgaande kinderen

Breng jij je zoon en/of dochter naar school? En ga je dan lopend, met de fiets of auto? Of gaan ze zelf? Hoe dan ook, je wil dat ze veilig van punt A naar B gaan. Denk aan een degelijke fiets mét fietsverlichting of een goede autostoel voor de kleinste schoolgangers. Iedereen klaar voor het nieuwe schooljaar? Controleer via onze checklists nog even of je alles in huis hebt voor een vliegende start!


Werk & school combineren

Zelf moet je weer aan het werk. Niet altijd even makkelijk te combineren, je kind(eren) klaarmaken voor school en op tijd op werk verschijnen. Je oudste zoon of dochter is net het huis uit of misschien ben je zelf wel aan het studeren naast je baan. Allemaal spannende dingen! Wij helpen je graag op weg om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bekijk onze tips!Studeren

Voordat je gaat studeren is het belangrijk om over een aantal dingen na te denken. Hoe ga je bijvoorbeeld naar school? En wat heb je allemaal nodig om zorgeloos van start te kunnen gaan? Wij helpen je graag op weg om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bekijk onze tips!


Studentenleven

Gaat jouw studentenleven pas beginnen of zit je er al middenin? Wij helpen je graag met de inrichting van jouw studentenkamer. Ook denken we mee over andere dingen - zoals het huishouden - om maar even iets te noemen. Maar ook serieuzere zaken waaronder huursubsidie en stufi. Gebruik onze checklists, bereid je goed voor en maak er een top jaar van!  


Alles voor op kamers: