• Let op: Naast dat wij bezorgen, zijn onze winkels geopend om bestellingen af te halen. Lees meer >
  • Let op: Naast dat wij bezorgen, zijn onze winkels geopend om te winkelen op afspraak. Lees meer >
  • Bestel online of kom langs in een van onze vestigingen. Lees meer >

Autovakantie

Op vakantie, het moment waar de meeste van ons het hele jaar naar toe leven. Het is dan eindelijk zo ver, de vakantie is geboekt en de verdere voorbereiding kan beginnen. Hebben jullie dit jaar gekozen voor een autovakantie? Dan hebben wij alles op een rijtje gezet wat hier bij belangrijk is! En, het mooiste? Alles wat je nodig hebt voor je autovakantie, vind je gewoon bij Heuts.

AutovakantieAutovakantie

50+ jaar ervaring in automaterialen

Goed voorbereid op autovakantie

Een goede voorbereiding

Voordat je vertrekt is het natuurlijk van uiterst belang dat je goed voorbereid bent. Is je auto in orde? Heb je voldoende bagageruimte? Ga je op autovakantie in het binnenland of vertrek je naar het buitenland? Ons advies helpt je op weg!

DakkoffersDakkoffers
FietsendragersFietsendragers

Op vakantie

Zodra je op je bestemming bent aangekomen, kunnen de activiteiten losbarsten! Wat heb jij op de planning staan? Of je nu gaat kamperen of in een hotel verblijft, lekker gaat fietsen of liever op het water dobbert, we hebben alle essentials voor je op een rijtje gezet zodat je voortaan niets meer vergeet mee te nemen.

Terug thuis

Zorgeloos onderweg betekent dat je alles tip top in orde hebt, maar heb je ook al nagedacht welke producten je nodig hebt als je na een fijne vakantie weer thuiskomt? We adviseren je graag in het onderhoud en opbergen van je vakantiespullen zodat je ze bij een volgende reis weer opnieuw kunt gebruiken.

Met de auto op vakantie

Op vakantie met de auto is natuurlijk altijd erg gezellig, met het hele gezin of de hele vriendengroep bij elkaar. Helaas zijn er ook minder leuke dingen die je tegen gaat komen tijdens jouw autovakantie. Om je goed voor te bereiden op wat je kunt verwachten, het volgende lijstje:

Pluspunten

  • Bepaal je eigen route (touristisch of snel)
  • Meer bagage meenemen dan reizen met bijvoorbeeld vliegtuig
  • De beste keuze voor gezinnen met kinderen
  • Geschikt voor ieder budget
  • Je bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer op de plaats van bestemming

Minpunten

  • Reistijd bij lange afstanden
  • Oponthoud onderweg door ongelukken en files
  • Kosten van benzine & tolwegen

Heb jij de plus- en minpunten in je opgenomen en ben je nog steeds van plan om met de auto op vakantie te gaan? Goede keuze vinden wij! Het is namelijk erg fijn om je eigen keuzes te kunnen maken, je kunt, mocht het nodig zijn, een overnachting onderweg boeken of in 1x doorrijden naar de plaats van bestemming. Je bent helemaal vrij in de keuzes die je onderweg maakt, dit geeft toch al meteen een vakantiegevoel?!

Wij wensen jou & je reisgezelschap een veilige reis en een onvergetelijke vakantie!