Autostoel groep 0

Filteren
Geen producten gevonden, neem contact op met onze klantenservice voor alternatieven.

Autostoel groep 0

Het is belangrijk dat het autostoeltje dat je koopt past bij de leeftijd en het gewicht van je kindje. Alleen op die manier weet je zeker dat je kind veilig zit in de auto terwijl je met hem of haar op pad gaat. Voor baby’s komt alleen een autostoel uit groep 0 of groep 0+ in aanmerking. Een autostoel uit groep 0 is geschikt voor baby’s met een gewicht van 0 tot 9 kg. Hierbij hoort een leeftijd van ongeveer 0 tot 9 maanden.

Een van de belangrijkste kenmerken van autostoeltjes uit groep 0 is dat de stoeltjes altijd achterstevoren geplaatst worden. De baby zit dus met de rug in de rijrichting van de auto. Deze positie biedt de meeste steun en veiligheid voor je baby bij eventuele botsingen. De autostoeltjes uit deze groep kunnen op verschillende manieren worden vastgezet. Zowel met de autogordel, als ook met behulp van ISOfix-bevestigingspunten. De baby zelf zit vast door middel van een harnasgordeltje.

Naast groep 0 autostoeltjes bieden wij ook autostoeltjes uit groep 0+, 1, 2, 3 en combinaties hiervan. De meeste autostoeltjes die wij aanbieden in de groep 0 zijn van het merk Nania. De autostoeltjes van Nania staan bekend vanwege de kleurrijke designs en de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.